Остават броени часове до грандиозното светлинно шоу на Гребната база

26 Май 2022 18:17

 

Шоуто, което за първи в България комбинира специални Close Proximity фойерверки с лазери, ефектно осветление, LED екрани, изпълнения с дронове и филмова музика с емблематични заглавия от „Междузвездни войни“ и „Хари Потър“, вече е във финална подготовка.
За зрителите на „Empyreal Lights and Fireworks“ на 28-ми май от 20:30 ч. на югоизточния вход на Гребната база, в близост до Стадион Пловдив се подготвя светлинна сценография на 130 м - два пъти сцените на най-големите стадиони у нас, 23 LED-екрани, 60 минути с Close Proximity професионални фойерверки и над 35 хиляди ефекта. За 90-годишнината на легендарния композитор на филмова музика Джон Уилямс, празникът на светлината ще представи музика от знаковите за цели поколения филми като „Междузвездни войни“, „Хари Потър“, „Индиана Джоунс“ и „Джурасик парк“.
Българската публика е имала досег със събитие от подобно естество единствено през 2019 г., когато Пловдив ознаменува петата годишнина от спечелването на титлата Европейска столица на културата с пиро-музикален светлинен спектакъл на река Марица. След по-малко от два дни на Гребната база, професионалният екип ще представи още по-мащабно, около 3 пъти по-дълго незабравимо светлинно шоу за пловдивчани и гостите на града.
Припомняме, че за деца до 14 години входът е безплатен. Организаторите вярват, че вдъхновението от въздействащото изживяване и енергийният заряд на живо са напълно различни от виртуално опосредените забавления и изключително важни за децата и тяхното личностно израстване.
На разположение на всички фенове на светлинни ефекти, филмова музика и зареждащи изживявания от цялата страна са билети на специални цени, които можете да намерите в мрежата на Eventim.

Main Menu