Незабравима „Италианска звездна нощ под небето на Пловдив“ очаква пловдивчани на Античния театър през юли

30 Май 2022 15:10

 

Една незабравима „Италианска звездна нощ под небето на Пловдив“ очаква пловдивската публика на 30 юли 2022г., от 21.00 часа на древната сцена на Античния театър. В концерта, който ще стопли сърцата и душите на всички любители на италианската мелодична песен ще участват звездите Бобби Соло – известен италиански певец, музикант и филмов актьор и Едуардо Вианелло - певец, композитор и актьор, считан за един от най-популярните италиански певци от 60-те години. Ще има и български участник - обичаното „Трио Сопрано“ от Пловдив. Оперните дами винаги представят едно незабравимо шоу, съчетаващо красотата на най-популярните класически арии, романтиката на евъргрийните, вечните руски романси, италиански канцонети, както и незабравими български песни.
Водещ на звездната вечер е поп певецът Рафи Бохосян, чийто корени също са свързани с Пловдив. Програмата ще включва и дефиле с прически, изработени от водещи италиански стилисти. А защо точно прически? Защото концертът е подарък за пловдивчани от Давиде Кристиано.
Входът е с безплатни покани, които можете да получите от елитните салони в страната от мрежата на DAVID Professional, както и определено количество (до изчерпване), единствено от Билетната каса пред община Пловдив. Безплатните покани са налични от днес!
Давиде Кристиано живее и работи от 30 години в Пловдив. Заради тази годишнина е решил да направи подарък на своите съграждани. Тук открива бъдещата си съпруга, която е от арменски произход - Арлин Каспарян. Заедно създават семейство и вече 25 години развиват успешен бизнес в града под тепетата. DAVID Professional e oфициален дистрибутор на италиански професионални продукти за коса, вносител е на висококачествено оборудване и обзавеждане, продукти и аксесоари за фризьорски и козметични салони и много други. Фирмата предлага разнообразие от професионални обучения и семинари.
„Създател съм на традиционния за града Италиански фестивал на красотата и прическата, който се провежда ежегодно в града ни в Международен Панаир Пловдив. Член съм, от самото създаване, и представител на италианската общност в Консултативния съвет на фондация „ЗАЕДНО“. Съвместно с останалите етнически общности - руснаци, евреи, арменци, турци и българи до момента сме реализирали многобройни културни и кулинарни събития и социални инициативи в подкрепа на уязвими групи. Като знак на благодарност към Пловдив, този уникален античен град, в който се чувствам като у дома си, както и по повод 30-та годишнина от пристигането ми в гр. Пловдив, правя концерт - подарък за гражданите и гостите на нашия античен град, с който да отбележа тази важна за мен годишнина, а и за да създам празнично настроение след 2-годишните трудности, които всички изживяхме в резултат на световната пандемия“, сподели Давиде Кристиано.

Main Menu