Здрава Каменова и Вяра Пантелеева разсмиват пловдивчани с нелепи истории на певиците и сценаристите на БГ сериали

25 Авг 2022 18:40

Здрава Каменова и Вяра Пантелеева ще разказват нелепи истории от живота на певиците, артистите и сценаристите на БГ сериали. Как се пише обява за изчезнал котарак в стил турски сериал, колко луди майки може да се съберат в една музикална школа за деца, какво е да попаднеш от село в Южна Корея и да преживееш тайфун?

Всичко това и още много безумно смешни истории можете да чуете на 29 август, понеделник, от 20 часа в Лятно кино „Орфей“ в музикалния стендъп „Още една жена каза“ на Здрава Каменова и Вяра Панталеева. Не, че са за "разказване", но ще ги споделим с вас, казват двете фурии.

Здрава Каменова, позната и като сценарист на български сериали, разказва с много образност сюжети и случки от процеса „зад кадър“, а Вяра Пантелеева, солистка в джаз - формацията в предаването „Нощни птици“ по БНТ допълва весели и абсурдни случки от живота на певиците.

След всеки спектакъл, освен с добро настроение, публиката си тръгва окрилена и от великолепната музика, която се лее от сцената. Удобните обувки са задължителни за танцуване! Не пропускайте да си подарите тази емоция!

Билетите се продават на касата пред общината Пловдив, в мрежата на Ивентим и в Грабо.

Ще се продават и на място преди спектакъла в Лятно кино „Орфей“.

Main Menu