Стефани Илиева с премиера на 4LOVE

31 Авг 2022 18:42

 

 

Любимата на меломаните поп певица Стефани Илиева ще представи новата си песен “4LOVE”. Тя e създадена в съавторство с Николай Маджаров – Фай. Песента разказва за любов и начина да я съхраним.
Клипът е заснет в няколко локации в района на Пловдив и София. Той представя любовната история на двама влюбени, които споделят емоциите си в хармония. В ролите са възпитаниците на НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ Вяра Миланова и Дарий Чавдаров. С авторска хореография се представя световната шампионка по модерни танци Василена Шопова заедно с петте балетистки от формация „Ера“. Николай Цветков е режисьор, оператор и монтажист на видеото на Стефани.
Само преди 2 месеца Стефани Илиева представи дебютния си сингъл „Дзен“. Той отново е авторски, като музиката е създадена заедно с композитора Светлин Къслев, а текстът е дело на София Джамджиева.
“Нямам търпение да Ви покажа какво сме създали с моя страхотен екип”, споделя в социалните мрежи Стефани Илиева. Според нея и втората й песен представя същността й като човек и творец.
Премиерата на 4LOVE ще се проведе oт 20:30 часа на 1.09.2022 г. (четвъртък) в софийския Club Kupe.

 

 

Стефани започва да се занимава с музика на 5 години, когато родителите й я записват в школа по пиано. Открита е за музиката от учителката ѝ в детската градина. Първият й вокален педагог е Веселин Божков, който е ръководител на формацията „Розов цвят“ в Стара Загора. Първият ѝ конкурс е „Сезони“ в Бургас, където печели първа награда с песента „Мила кукло Барби“. Когато е на 7 години, семейството ѝ се мести в Пловдив. Тук тя става една от солистките на популярната пловдивска детска формация „Пеещите котенца“ с ръководител Невена Кючукова и получава множество награди. Музикалното си образование Стефани продължава в НУМТИ „Добрин Петков“ в класа по поп и джаз пеене на Теодора Чернева. Едва на 14 години, тя участва в Music Idol, където заради годините не стига до живи изпълнения. По-късно се явява на българската селекция на Евровизия и е класирана за финала, а след това участва на „България търси талант“. Завършва в АМТИИ „Проф. Асен Диамандиев“. Когато учи „Поп и джаз пеене“ тя печели публиката и журито в „Гласът на България“ и достига до финалите. От 2 години Стефани Илиева е вокален педагог в Центъра за музикално изкуство в София. В класа ѝ по музика се обучават деца и младежи от 4 до 20 години. Те правят първите си стъпки в изкуството. Изпълняват стари и нови български и чуждестранни хитове. Въпреки скромните си 26 години, Стефани Илиева е пяла на редица големи сцени в България, Турция, Италия, Румъния, Норвегия, Швейцария, Северна Македония, Гърция и други. В репертоара си има над 300 песни на български, английски, френски, италиански и руски език.
Страница на Стефани Илиева:
https://www.youtube.com/channel/UCNAs50G65jWNRlz6cZPo2Sg
Link към песента:  https://we.tl/t-ikXgBeajqQ

Main Menu