Печат на тази страница

Михаела Филева продължава турнето си с концерти в Пловдив и Стара Загора

12 Сеп 2022 15:44

 

С атрактивна визия и въздействаща музикална програма Михаела Филева ще посрещне феновете си в Пловдив и Стара Загора. На 27 септември певицата ще пее на лятна сцена “Орфей” в града под тепетата, а на 28 септември в Летния театър в Стара Загора.
Михаела Филева е сред малкото български изпълнители, които представят концертно шоу от висока класа. Най-изявената млада певица и автор има десетки хитове, които всеки може да запее, а когато това се случи по време на концерт, чувството е неповторимо. Хитовете „Опасно близки“, „Латино сеньорита“, „Инкогнито“, „И аз съм тук“, “По-добра от мен“, „Бойкот“ ще прозвучат в нови лайв версии, изпълнени от Михаела и музикатните Краси Тодоров, Васил Крумов, Александър Обретенов и Васил Вутев.
Красивата Михаела грее на сцената като пленява публиката с характерните си вокални изпълнения, емоционалност и грация. Тя умее да въвлича зрителите в историята на всяка песен, да въздейства с присъствието си и да кара малки и големи да се вълнуват и преживяват музиката ѝ.
Билетите за концертите на Михаела Филева в Пловдив и Стара Загора вече се в продажба в мрежата на Eventim.

Свързани статии (по етикет)

Main Menu