Импро Миш-Маш

07 Окт 2022 18:33

 

Импро театърът е импровизационна форма на театър, при която сюжетът, персонажите и диалогът се измислят на момента, като за това актьорите използват предложения, взети от публиката.
В ИМПРО МИШ-МАШ актьорите Радина Алексиева, Кристина Константинова, Александра Михайлова, Радостина Велкова, Джан Якуб, Вилиана Димитрова, Антония Велева, Катрин Лалова, Росен Караджов, Веселин Иванов, Светльо Иванов и Боряна Иванова с водещ Ивайло Рогозинов ще ви забавляват с интересни игри и случки.

Имро театърът е част от театралното изкуство, най-често се подвизава като комедия, в която почти всичко, което се случва на сцената е непланирано и импровизирано, създадено на момента от актьорите. В най-чистата си форма, цялата концепция на случването - персонажите, конфликта, мястото на действието са изцяло измислени в действие от актьорите, без да се използва предварително написан и научен текст. Другият широко разпространен вариант на импро театъра е подаване на тема, конфликт или ситуация от публиката, като тя навигира действието на сцената.
Импро театърът е събитие, което никога не е едно и също. Представленията се случват на момента и се изграждат благодарение на публиката.

Main Menu