Благотворителен концерт в подкрепа на 5-годишния Мерт ще се проведе на 3 ноември в Асеновград

31 Окт 2022 12:40

 

Благотворителен концерт в подкрепа на 5-годишния Мерт ще се проведе на 3 ноември в Асеновград. В концерта се включват квартет “Note”, Невена Момнева, Елица, дуетът Аглея и Александър, Веселин Козарев, Александър Маринов, Севджан Рамадан, Съни и Тодор, танцов състав „Станимака“, Музейна музикална школа, танцов състав „Косара“, представителен гвардейски блок към детска градина „Мая“ от Пловдив и други малки и големи таланти.
Благотворителната кауза обединява изпълнителите в подкрепа на малкия Мерт, чиято диагноза е спастична церебрална парализа на долните му крайници. Родителите му провеждат консултации със специалисти от болници в Турция, които са дали надежда, че могат да помогнат на детето им да проходи, но лечението ще е продължително. Предстои ежедневна рехабилитация на стойност 14 950 евро. Сумата е непосилна за семейството, което се нуждае от подкрепа.

Благотворителният концерт и базар „ДА ПОМОГНЕМ НА МЕРТ!“ ще се проведе на 3 ноември 2022 г. от 18.30 часа в Асеновград в залата на хотел „Сани“. Билети от 10 лв. се продават на касата на парти зона – Асеновград, ул. „Христо Ботев“, на ул. „Иван Асен II“ 39 /фото „Коника“/ и на място преди събитието.
Телефон за информация: 0888 652 840.

ДА ПОМОГНЕМ НА МЕРТ ДА ПРОХОДИ!!!
Дарителска сметка в „Първа Инвестиционна Банка“ АД:
BG53FINV91501317634368
Титуляр на сметката: Шениз Хакъ Хасанова /майка на Мерт/

Main Menu