Печат на тази страница

ГРАФА ИЗПЯ ЛЮБИМИТЕ СИ ХИТОВЕ ПРЕД ПЛОВДИВЧАНИ /снимки/

19 Ное 2022 11:25

 

Графа излезе на сцената с любимата за меломаните „Грях“, създадена по текст на баща му – известният музикант и изпълнител Кирил Ампов. След специалната за него песен, продължи с някои от новите си парчета, както и с хитовете „Prime Time“, „Най-щастливият човек“.

 


Песен след песен се запяваше от феновете - сред тях „Закъснявам човек“, „Ванилия“, „Искам те“, „Ако има Рай“, „Дим да ме няма“. В разгара на партито Графа запя любимата за публиката песен „Да“, която изпълнява с Белослава и пренесе меломаните към летните морски емоции. Залата на Plovdiv event centar запя специалната за пловдивчани песен „Заедно“, чувайки още първите тактове на хита, който изправи на крака публиката. Последваха „Утре отново“, „Невидим“, „Крадена любов“… Влади Ампов, саксофонистът Венци Трифонов и популярният барабанист и DJ Борислав Бояджиев – Борче бяха подготвили нови аранжименти на любими парчета, които вдъхновиха публиката и запалиха адреналин от емоции.

 


Меломаните извика на бис любимия изпълнител, който завърши акустичния си концерт с безспорния хит „Давам всичко за теб“. Заедно с Графа на сцената излязоха роденият в Пазарджик виртуоз на саксофона Венци Трифонов и изключително талантливият Борислав Бояджиев – Борче, който не само впечатлява с неизчерпаемата си енергия на концерти с барабаните, но е автор на голяма част от аранжиментите на песните на Графа.

Автор: Екатерина Кючукова 

Свързани статии (по етикет)

Main Menu