Печат на тази страница

Изложба на Магдалена Колева "Увеличаващо стъкло"

25 Мар 2019 14:40

Увеличаващото стъкло е коварна вещ. То може да извади на преден план черна точка на лицето ви, гнева в бръчката на челото ви, лицемерието в усмивката ви. Но може да увеличи и щастието в очите ви, благодарността в сълзата ви, решимостта в стиснатата челюст. За увеличаващото стъкло времето не съществува. То може да насочи лъч към хора, места и събития, които праха на ежедневието бавно затрупва. Може да ви подари минутка щастие със спомен, който не очаквате. Може да извика усмивка на лицето ви, без дори да подозирате. Увеличаващото стъкло е коварна вещ. От вас зависи какво ще му позволите да ви покаже...

С това послание талантливата художничка Магдалена Колева кани пловдивчани и гости на града на откриването на нейната самостоятелна изложба "Увеличаващо стъкло" на 27 март от 18.00 часа в Малката базилика на бул."Мария Луиза" 31 А.

В деня на театъра ще видите портрети на любими актьори, както и други нейни картини. Ще можете да се насладите на музиката на един специален гост и неин приятел - известния акордеонист Калоян Куманов.

Организатор на събитието е ОИ "Старинен Пловдив". Изложбата ще остане до 10 април с работното време на Малката базилика.

Main Menu