Печат на тази страница

Изложба "30 години Повече" следващата седмица в Пловдив

30 Юли 2019 10:41

Випуск 1989 на Националната Художествена Гимназия Цанко Лавренов Ви кани да споделите с тях радостта им от натрупания 30 годишен опит, след завършването на гимназията. Изложбата от произведенията на 19 художници от випуска, създадени през годините на творчество, развивано едновременно с житейската надпревара в историческите превратности на действителността ни, ще можете да видите от 3 до 25 август в пространството на галерия "ПЛОВДИВ".

„Спомените ни правят по-мъдри, но често и по-неспособни да се развиваме за добро. „Който трупа познание, трупа тъга.“ Да, но в творбите на изкуството остават запечатани всички наши чувства и мисли, стремежът да направим най-доброто, на което сме способни. Това осмисля труда ни. Завещаното за поколенията, дело на нашите ръце, ум и сърце, по воля Божия, остава като опит и богатство, не само за нашите семейства и ценители, но и за цяла България, и за целия свят.

Заповядайте на откриването на изложбата, за да споделим радостта от изобразителното изкуство и живота. Имате възможност да видите нашите произведения до 25 август.

--
ДРУЖЕСТВО НА ПЛОВДИВСКИТЕ ХУДОЖНИЦИ

Изложбата ще бъде открита официално на 3 август от 17:30ч. Изложбата ще продължи от 3 до 25 август в галерия Пловдив. 

Main Menu