Печат на тази страница

Фотографът Вяра Антонова открива фотоизложба „M.A.S.K“ тази вечер в ДК "Б.Христов

02 Ное 2020 15:54

Фотографът Вяра Антонова представя третата си самостоятелна фотоизложба, носеща тематичното име „M.A.S.K“. Тя ще бъде открита днес - 2 ноември в Дом на Културата „Борис Христов“ в Пловдив в 18:30 часа.

В заглавието „M.A.S.K“ определено се играе с думите. Авторката прави препратка към значението ѝ – „маска“. Но допълва съкращението с „Me.And.Self.Knowledge.“ , което буквално преведено означава „Аз и себепознанието“.

„Една тема за себепознанието. За пропуснатите възможности, вследствие на нашите вътрешни спирачки. Страховете, които сами си създаваме. Това е моята история. Това е и историята на три различни момичета, които слагайки своята маска, улавят целта си. Това не е маска на лицемерието, или маска, зад която да се скрием”, споделя самата Вяра Антонова по повод изложбата си .

Проектът "Арт Обектив" ще бъде една пътуваща фотоизложба. С цел да няма струпване, фотографиите ще бъдат изложени в три от кварталите на Пловдив, с цел по-лесен достъп до изкуството.

В район Централен, изложбата ще бъде в Дом на Културата "Борис Христов". Втората ще бъде в район Западен. Третата ще бъде в Ж.К. Тракия.

Следете събитието за промени в часа и за датите на бъдещите изложби!

Експозицията ще бъде изложена до 14.11.2020г.

Реализацията на "Арт Обектив", "M.A.S.K." е възможна, благодарение на Национален Фонд Култура.

Main Menu