Празниците на Стария град бяха открити с концерт по случай 170 години от рождението на Иван Вазов /снимки /

14 Сеп 2020 23:14
Празници на Стария град бяха открити с концертът е по случай 170 години от рождението на Иван Вазов Празници на Стария град бяха открити с концертът е по случай 170 години от рождението на Иван Вазов Plovdivskinovini.bg

На Античния театър се проведе тържественият спектакъл „Българийо, аз всичко тебе дадох!", който е по случай 170 години от рождението на Иван Вазов, с което се постави началото на традиционния за Пловдив фестивал „Празници на Стария град“. Събитието беше със специалното участие на Гвардейски представителен духов оркестър, солисти от Представителния ансамбъл на въоръжените сили при Националната гвардейска част и други.

Тазгодишното издание на „Празници на Стария град“ ще се проведе под мотото „ОТНОВО ЗАЕДНО”, в периода от 14 - 20 септември. Програмата на фестивала е наситена с концерти, изложби, театър, кино и разнообразни събития на открито.

 

Всички събития в рамките на Празници на Стария град 2020 ще се реализират при строго спазване на епидемиологичните мерки в страната и са с вход свободен.

 

Пълната програма на фестивала може да проследите на www.oldplovdiv.bg/news/487, както и на фейсбук страницата на ОИ „Старинен Пловдив” – Plovdiv Old town /official/.

Main Menu