Печат на тази страница

Форумът „Светлина и надежда в Стария град” виртуален

07 Дек 2020 10:31

 


На 2-ри декември оживя в светлини коледното дърво на пл. „Атанас Кръстев” (лапидариума). С този акт се даде начало на традиционния форум „Светлина и надежда в Стария град”. Издание 2020-та година ще е по-особено, защото екипът на института пренася събитията във виртуалното пространство. „Макар и при затворени обекти, искаме да дадем вдъхновение и положителна енергия на всички.”. - споделят от екипа.
Първата представена експозиция е на честващата 45 години от създаването си Национална гимназия за сценични и екранни изкуства (Сценични кадри). Тя стартира от 07.12.2020 г. и може да бъде разгледана на Plovdiv old town /official/. Следващите изложби ще бъдат представени съответно на 11.12. – „Съвременна провдивска мозайка” и на 15.12. – Годишна изложба на факултет „Изобразителни изкуства” при АМТИИ „Проф. Асен Диамандиев” - Пловдив.

За виртуалните изложби в рамките на форума „Светлина и надежда в Стария град”, следете на официалните ни профили във фейсбук и инстаграм Plovdiv old town /official/.

Main Menu