Как да му откажете секс без да го обидите

10 Мар 2018 15:42

Много мъже приемат отказа на половинката им да правят секс като някакъв вид наказание. Има жени, които определено използват това като средство да покажат раздразнението си, но все пак сме хора и има ситуации, в които на дамите наистина не им е до това и те имат своите причини.

 

Ако не се чувствате добре, имали сте тежък и стресиращ ден или пък либидото ви е ниско по друга причина, опитайте се да откажете ласки на любимия с финес, без да го отблъснете или нараните, пише tialoto.bg. Как да го направите без това да се отрази негативно на връзката ви и той да разбере:

 

1. Кажете му предварително

 

Ако от по-рано не се чувствате добре или нямате желание за секс, кажете му, за да не разбиете очакванията му в последния момент. Особено ако се е подготвил.

 

2. Бъдете честни

 

Зарежете намеците и недомлъвките, кажете си откровено каква е причината да не правите секс въпросната вечер.

 

3. Не го лишавайте от интимност

 

Когато вечерта си легнете в леглото, не бъдете студена. Целунете го и го гушнете. Това че няма да правите секс, не означава, че трябва да пропуснете всякаква интимност.

 

4. Направете планове за друг път

 

Вашият мъж не трябва да се чувства нежелан. Обяснете му, че просто сега ще пропуснете по еди-каква си причина, но това не е правило за всяка вечер. За да не се почувства отблъснат може заедно да планирате друга вечер. И когато тя дойде го ощастливете, както вие си знаете.

LGarden

Main Menu