Какви партньори са алфа мъжете и жените в любовта?

05 Юни 2018 14:42
Алфа мъжете и жените са тези, които движат света. Те са лидери, новатори и никога не се предават. Лесно могат да бъдат разпознати.
 
Това са силни личности с принципи, които следват и в любовта. Какви партньори са алфа мъжете и жените в любовта? За това говори сексологът и семеен терапевт Наталия Кобилкина.
 
„Ако си имате алфа мъжкар в къщи, трябва да знаете, че много често е полигамен. Той винаги гони някаква своя мисия - покорява върхове, прекосява океани. И изобщо не е семеен тип“, казва Наталия.
 
 
Алфа мъжете обичат да им е интересно в любовта. Тръпката идва от загадката, непознатото в една жена. Жената не бива да се разкрива напълно още в самото начало на връзката. Алфа мъже са били Чърчил, Сталин, Хитлер.
 
 
 
Алфа жените са много успешни жени, реализирани жени. Такива са били Коко Шанел, Елизабет Тейлър и др. Но техният живот е малко по-труден. Те будят възхищение, страст и завист. Тяхната увереност и амбициозност на моменти е отблъскваща за някои от представителите на силния пол.
 
 
 
Алфа жените трудно си намират партньор. Мъжете много ги харесват за любовници, но често не стигат до брак.
 
"Ако сте алфа жена, трябва да се научите да бъдете по гъвкава и по-спокойна, не толкова директна. Трябва да се научите да оставяте понякога и партньорът ви да се погрижи за вас. А и да посветите малко повече време на мъжа до себе си, защото той има нужда от грижи и внимание“, съветва сексологът.
 
 
Mr. Bricolage
LGarden

Main Menu