Спортовете, които ще подобрят сексуалния ви живот

03 Юли 2018 16:37

 

Здравословният начин на живот и спортът вървят ръка за ръка и определено ще ви помогнат да подобрите интимните си отношения. Вредните храни ви правят по-мудни и отпуснати и излишните килограми също си казват думата. Ако желаете по-често да бъдете отгоре без да се притеснявате, че ще смачкате половинката си, променете вредните си навици и спортувайте. Със сигурност, ако сте лениви и не се движите през деня, то и в секса няма да сте особено темпераментни и страстни. За щастие, можете да поправите това - изберете от тези няколко спорта, които ще ви помогнат да се превърнете в отлична секс партньорка:

 

Йога

Няма какво да се лъжем, мъжете обичат гъвкавите момичета. Освен това, ако не сте толкова активни физически, йогата е добро начало. Този спорт ще ви помогне да бъдете по-самоуверени, спокойни и физически ще бъдете далеч по-издръжливи. Да не говорим колко вдъхновение можете да почерпите от йога позите.

Йога, пилатес, балет, са нещата, при които има най-голямо разтягане. Понякога много жени са привлечени от йога асаните – не само за да постигнат баланс на духа и тялото, но и за да се научат как да застанат като жените от книгата за Кама Сутра.

 

Латино танци

Латиното е горещо и ще накара кръвта ви да закипи. Салса, меренге, ча-ча! Запишете се на уроци за начинаещи и ходете поне два пъти в седмицата. В началото ще ви е трудно, но постепенно ще свикнете. Различните танци натоварват всяка част от тялото. Те ще ви позволят да стегнете по-лесно бедрата и да станете по-еластични, което е много важно за по-горещи емоции в леглото.

Тези танци са изключително страстни, а и ще ви помогнат да се разделите с излишните килограми, тъй като са интензивни. Препоръчва се да ги практикувате с партньора си.

 

Пол денс

Не е тайна, че всеки мъж би бил много доволен, ако излиза с жена, която тренира пол денс. Това не е просто въртене около пилон, а начин на живот за много представителки на нежния пол.

Пол денсът съчетава еротиката с акробатични трикове, танцови елементи и такива за разтягане. Тези, за които не е трудно да се задържат на пилона за повече от няколко минути, без проблем ще висят с главата надолу от масата или леглото и ще могат да застанат в по-сложни пози.

Танците на пилон спомагат за заздравяването на мускулите и определено допринасят за скорострелното горене на калории. Също така те ще ви накарат да поработите и върху грациозните си движения.

 

Аеробика

Този спорт ще ви помогне да бъдете много по-активни, пластични и разбира се – по-слаби. Ще ви зареди с енергия и неусетно ще се превърнете в истинска секс тигрица.

 

Колоездене

Това е един от най-добрите начини да се отървете от някой излишен килограм и да подобрите дишането си. За препоръчване е карането на колело на закрито – вкъщи или във фитнеса. Интензивното въртене на педалите подобрява циркулацията на кръвта и тя по-лесно достига до половите органи.

Знаете ли, че можете да достигнете до оргазъм, когато карате колело? Този факт се дължи на търкането в седалката и интензивното въртене на педалите, което спомага за забързването на кръвообращението. Карайки колело, вие ще си доставите удоволствие, ще стопите килограмите и ще имате много по-голямо желание за секс.

 

Упражнения за разтягане

Ако не спортувате активно, не бързайте с по-сложните упражнения за разтягане. Пробвайте първо няколко за начинаещи вкъщи, след това отидете във фитнеса или на открито с приятели, които знаят как се изпълняват. Този вид активност спомага за стягане на мускулите на краката. Колкото по-пластични сте, толкова по-сложни пози може да направите по време на секс, без да се притеснявате, че ще се схванете./Факти.бг

Main Menu