5 женски фантазии за секса

07 Юли 2018 16:40
Сексуалните фантазии са отличен начин да разнообразите интимния си живот. Ето за какво мечтаят някои жени и понякога това е не само невероятно, но и заразно!
 
„Обичам да мечтая за взаимно доминиране по време на секса. Нека той отново и отново ме докарва до оргазъм. Обсъждала съм го с приятелките си и те признават, че подобно нещо се случва много рядко. Изключение правят случаите на секс между партньори от един пол, но този вариант не е за мен”, признава 26-годишната Алиса.
 
„Много ми се иска да пробвам качествен BDSM секс. Харесва ми да си мисля, че ще ми върже ръцете и ще прави с мен каквото поиска (по-точно това, за което се разберем). Иска ми се да говоря всякакви мръсотии и да ползвам секс играчки”, споделя 30-годишната Олга.
 
„Идеята за секс на публично място не ми излиза от главата – в мола, в библиотеката или в дома на приятели. Възможно е това да се дължи на факта, че сексуалният ми живот рядко излиза извън пределите на спалнята. Би ми се искало да пробвам и с непознати или със двойка съпрузи”, разказва 23-годишната Марина.
 
„Искам да идем на купон с гаджето ми и там да съблазня някое момиче, което не е пробвало тройка. Приятелят ми обаче не е много навит”, споделя 25-годишната Дейна.
 
„В моята фантазия не приличам на себе си. Аз съм феминистка, но искам да правят секс с няколко мъже, които не се познават. Но доминиращата съм аз. И би било много добре, ако всичко се случва срещу прозореца”, казва 27-годишната Анна./jenata.blitz.bg
LGarden

Main Menu