Фитнес шоуто Кралете на силата на Киро Скалата отново в Пловдив, заедно с Мис Силикон Анна-Мария Чернева/видео+снимки/

13 Сеп 2018 13:17
Фитнес шоуто Кралете на силата на Киро Скалата отново в Пловдив, заедно с Мис Силикон Анна-Мария Чернева Фитнес шоуто Кралете на силата на Киро Скалата отново в Пловдив, заедно с Мис Силикон Анна-Мария Чернева

Фитнес мафията на Киро Скалата продължава с промоциите на силовите спортове чрез шоуто „Кралете на силата”. Тази събота от 11 часа на паркинга пред Бриколаж (на бул. 6-ти Септември) в компанията на републиканската, вице и европейска шампионка по фитнес Илина Бояджиева и републиканския, европейски, световен шампион на лежанка Тодор Капашиков.

Предизвикателство за повдигане на щанга от лег, коремни преси ,кофички и набирания ще бъде отправено към аматьори,публика и минувачи. Награди за над 5000 лв. са подготвени за раздаване. В игрите участват всички от 4 до 74 годишна възраст.

Идеята стимулира на упражненията с тежести и здравословния начин на живот.Благотворителната идея с над 20 годишна история бе подкрепена и от скандалните сексапилни плейметки.

Миналогодишната Нора Недкова в момента участничка в Вип Брадър и настоящата носителка на титлата Плеймейт 2018г. Жанет Осипова.

Специални гости в шоуто ще бъде носителката на титлите Мис Силикон 2018 и Мис София Анна-Мария Чернева , която всъщност е дебютирала на медийната сцена от предаването Фитнес Мания. Участника в Фермата и бивш затворник,охранител на Скалата -Георги Варсамов и Мистър София 2017 г. Илия Манолов .За музикалната програма ще се погрижи световната по фитнес и R&B изпълнителка Анн-Джи.

© 2018 PlovdivskiNovini.bg Всички права запазени

Main Menu