Хороскоп за днес

09 Окт 2018 10:16


Овен

Не прекарвайте този ден вкъщи. Времето е подходящо за спортни занимания. Вечерта отидете на културно мероприятие. Не подценявайте здравословен проблем.

Телец

Денят ви ще е изпълнен с положителни емоции. Възможно е да предприемете пътуване. Ще се запознаете с хора с близки интереси, с които впоследствие ще станете добри приятели. Отлично здраве.

Близнаци

Днес бъдете внимателни с финансовите въпроси. Ако пазарувате, помислете дали дадена покупка наистина ви е необходима. Не се натоварвайте с чужди проблеми. Прекарайте вечерта в компанията на най-близките. Не прекалявайте с алкохола.

Рак

Днес голяма част от вас лесно ще могат да установят контрол върху живота си, особено като имате ясна представа за стремежите си. Не отказвайте помощ на приятел в нужда. Отлично здраве.

Лъв

Днес не правете големи промени в делови план, нека всичко да си остане както е. Бъдете последователни във вземането на решения. В личен план бъдете толерантни и търпеливи.

Дева

Днес ще имате желание да обхванете повече задачи, но едва ли ще сте в състояние да се справите с всичко, което бихте желали. Плановете ви са прекалено амбициозни. Ще постигнете съгласие с колега по въпрос, който досега е бил спорен и от това ще ви стане по-леко.

Везни

Много динамичен ден. Ще се срещнете с много приятели и близки, ще се радвате на отлично здраве и добро настроение. Интимният ви партньор ще разкрие истинските си чувства към вас, което ще премахне някои ваши съмнения.

Скорпион

Обстоятелствата ще ви срещнат с непознати хора и места, и са възможни интересни преживявания. Натовареността няма да ви попречи да зарадвате с нещо приятно любимия си човек. Запазете за себе си нещата, които ви носят притеснение, и му посветете вечерта.

Стрелец

Днес се постарайте да се освободите от напрежението, което ви е тормозило през цялата седмица. Може да го направите като предприемете пътешествие на любимо място при любими хора. Отлично здраве.

Козирог

Днес отделете време за разходка и физическа дейност. Прекалено застоялият начин на живот няма да ви донесе позитиви. Движението освен здраве е и радост. Не допускайте ваши близки да се бъркат в отношенията ви с интимната ви половинка.

Водолей

Днес ще имате възможност да си почивате и да се наслаждавате на момента. Преди това обаче се постарайте да си свършите текущите задачи, за да усетите почивката си по-пълноценна.

Риби

Днес се отдайте на удоволствията, които така дълго сте бленували да осъществите. Сега е момента да яхнете вълната и да почувствате прилива на адреналин в тялото си. Само вие знаете как точно става това, затова действайте.

Червено
© 2018 PlovdivskiNovini.bg Всички права запазени

Main Menu