Тайната на идеалния секс - йога и шоколад

11 Окт 2018 08:19

 

Американски гинеколози откриха каква е тайната на идеалния секс. Според тях, тя се състои в редовни занимания с йога в продължение на 12 седмици.

При подобни тренировки се изпитва много по-голяма наслада от половия акт, повишава се либидото. Изследователите доказаха, че йога упражненията премахват една от най-разпространените причини за некачествения секс - стреса.

Именно стресът, на който са подложени през деня, е в основата на преждевременната еякулация при мъжете, а това съответно влошава половия живот. Поради тази причина специалистите препоръчват да се намалява стреса с йога практикуване, пишат от БТА. Упражнения като "кобра", "триъгълна поза" и др. гарантират подобряването на оргазма и помагат за удължаването на продължителността на половия акт.

Всяко упражнение трябва да се изпълнява минимум три минути. Съществуват и редица продукти, които значително усилват ефекта от йога упражненията. За мъжете се препоръчва консумацията на целина и банани, а за жените - на шоколад, ванилия и цвекло.

Червено
© 2018 PlovdivskiNovini.bg Всички права запазени

Main Menu