Мъжът на Гери Малкоданска разказа подробно за личния им живот

09 Дек 2018 20:55

 

Мъжът на синоптичката на Нова ТВ Гергана Малкоданска - Александър Ковачев, проговори за себе си, за ада, през който минаха двамата по време на бременността й и разкри кога ще видим отново любимата му на екран в един много откровен разговор с Ива Софиянска-Божкова.

"Занимавам се с интериорен дизайн – къщи, домове, апартаменти, самолети, магазини... всичко. Учил съм дизайн. Всеки ден обаче се опитвам да научавам по нещо ново. Имам проекти във Великобритания, Германия, Италия,Франция и т.н.", заяви той.

"Успехът е много крехко нещо. Много хора ни поверяват бизнеса си, домовете си. Получаваме постоянно похвали. Самочувствието ни обаче е доста крехко. Преди години казвах, че много искам да правя самолети – направих 3 самолета. Нямам нещо конкретно, което искам да правя. В последните няколко години работихме много извън България. За радост, в последно време имаме и много работа тук и не се налага да пътувам толкова много", заяви дизайнерът.

"Не помня как се запознахме с Гери. В социалните мрежи ли си писахме, в ресторант ли се видяхме, не помня. Човек на години съм. (смее се) Нещата между нас станаха много спонтанно, но беше любов от пръв поглед", призна Ковачев.

 

"Не гледам много телевизия, сега гледам, но преди - не. Знаех за нея само, че е млада, красива и умна. Тя е съвършена съвкупност от много неща. Спечели ме с всичко. Тя наистина е уникален човек. Не знам да има недостатъци. Ние си помагаме и се учим един от друг. Нямам забележки към нея. Смятам, че тя е много рядък тип човек", заяви той.

Според него от двамата тя по-ревнива.

"Не виждам нито повод, нито причина или полза от ревността. Много обичаме да пътуваме. За моя радост, Нова тв е точно до летището. Понякога й се налага да тръгне от медията 5-10 минути след ефир.", заяви той и призна, че са сгодени, но от Гери зависи кога точно ще е сватбата.

Ковачев проговори и за ада, през който са минали с Малкоданска заради тежката й бременност. Поради големия стрес в живота на Гери е имало опасност бебето да се роди преждевременно, така й става:

"Беше наистина труден момент. Аз бях много притеснен за бебето и за Гери и за това как ще й повлияе всичко това. Тя беше 40 дни в болница, не й даваха да мърда. До банята ходеше с количка. Не беше приятен момент в живота. Събраха се много неприятности наведнъж и продължиха доста дълго време. Ние научихме много неща – открих още причини, заради които да й се възхищавам. Тя прояви невероятна сила и смелост в моменти, в които не се знаеше какво ще стане".

"Преди Лео да се роди й казвах, че всичко ще е наред и всичко ще свърши добре. Докторите не знаеха какво ще стане, какво пък оставаше да знам аз, но се надявах. За наша радост всичко бе наред. Научих, че Гери е способна на много, тя е скала и машина. В най-тежките моменти ми каза – виж, нещата не са много добре, може да се случи това и това, но каквото и да стане, всичко ще е наред. Беше толкова силна и спокойна, аз не можах да повярвам", призна дизайнерът.

"Лео се роди на 10-ия ден от 7-ия месец. Не смеехме да се зарадваме, като се роди. Още даже имаме притеснение от това, което се случва. Гери ми се обади през нощта, че ще ражда и отидох в болницата. Знаехме, че най-вероятно тя ще роди преждевременно. Искахме да не е толкова рано, но.. Детето беше в кувиоз много дълго време. Роди се килограм и 200 или и 300. Почти 2 месеца по-късно обаче го изписаха. Времето минаваше много трудно, докато бебето бе там, а ние вкъщи. Въпреки че го виждахме ежедневно, този половин час бе много недостатъчен. Всеки ден отиваш и не знаеш какво ще чуеш. Ние сме големи късметлии, защото всичко е наред. Лео вече е 4 кила и половина. Расте, развива се, всичко му е наред. Смее се. Прекрасно дете е", каза той.

"За Коледа сме планирали да сме си вкъщи. Гери съвсем скоро ще бъде отново на екран. Много си обича работата и иска да се върне. Намерили сме начин това да не пречи на времето й с бебето и да не влияе на това", завърши той.

Main Menu