Уош МС е големият победител в Big Brother: Most Wanted

11 Дек 2018 08:30

Уош МС спечели титлата "Любима риалити звезда на България" на големия финал на Big Brother: Most Wanted 2018.

На почетното пето място се класираха Благой и Златка, а Станимир Гъмов излезе четвърти, като се пошегува, че е повторил постижението си от предишното си участие в шоуто.

Бронзовият медалист този сезон е Никита Джонсън, а среброто отиде при Джулиана Гани.

Всички трябва да си помагаме повече", бяха първите думи на победителят в най-популярното риалити в България.

Ники Кънчев коментира, че през този сезон на преден план са излезли ценности като приятелството и добротата.

Петима Съквартиранти се впуснаха в битката за победата. Преди малко повече от месец Никита, Гъмов, Уош, Джулиана, Благой и Златка прекрачиха прага на най-известната Къща в България. След няколко емоционални и не леки седмици, тази вечер те напуснаха Къщата на Big Brother, а последният излязъл е големият победител в Big Brother: Most Wanted 2018 - Уош МС.

Зрителите станаха свидетели на невероятно шоу. Петимата финалисти изпълниха последната си мисия за сезона и зарадваха почитателите с музикални изпълнения. Всеки от тях изпя песен в дует с любимите на цяла България Орлин Горанов, Кристина Димитрова, Анелия, Любо Киров, Скандау и Емануела.

Първи на сцената излезе дуетът на Любо Киров и Станимир Гъмов, които изпълниха песента "Още от теб". Любо Киров изрази своята подкрепа за своя приятел, а Гъмов дори се обърна на своя невероятен "китайски" към зрителите, шегувайки се с едно от предизвикателствата на Големият брат към него. Дали с това ще спечели техния вот, предстои да разберем.

Никита Джонсън и чаровната певица Емануела заложиха на изпълнението на големия попфолк хит "Нотариално заверен“, за да спечелят сърцата на зрителите. Със сигурност двете дами буквално взривиха сцената на Big Brother и накараха всички Съквартиранти да станат на крака.

Джулиана Гани излeзe на сцената с поп фолк иконата Анелия. Двете покачиха градуса с изпълнението на големия хит "Дай ми още“. Анелия сподели, че нейнта дуетна половинка има характер и заслужава да спечели Big Brother: Most Wanted 2018.

Уош МС и група СкандаУ превзеха сцената и да накараха публиката да танцува както никога досега с изпълнението им на песента "Хайвера", която покори сърцата на хиляди фенове. "Два поредни сезона шоуто печелят рапъри, а Уош ни е учил да рапираме", сподели Лъчо, който е убеден, че Уош МС ще спечели.

Златка и Благой изпълниха песента "Детски спомен“, като си партнираха с феноменалните Орлин Горанов и Кристина Димитрова.

Main Menu