Таро прогноза за всички зодии за 2019-а

14 Дек 2018 20:25

 

Консултирахме се с експерт по таро, за да видим какво трябва да очакват през новата година представителите на различните зодии.

Новата 2019-та година ще бъде крайно наситена за почти всички зодиакални знаци. При това промени ще има едновременно в няколко сфери – в кариерата, във финансите и в личния живот. Картите също така ни подсказват на какво да обърнем особено внимание, за да бъдем щастливи.

Овен

2019-та година може да стане повратна за вас – вие ще се намирате в нов етап от жизнения си път. Най-хубавото е, че ще усещате у себе си потенциала и желанието да преобърнете света. Само че не позволявайте на хората наоколо да се възползват от добрината ви и от желанието ви да помогнете – това може да доведе до изтощение, както финансово, така и емоционално. Остоявайте твърдо личните си граници и си позволявайте от време на време малко разумен егоизъм.

Кариера: през идната година ще можете да проявите максимална воля за победа и да постигнете ръст в кариерата. Почти през цялата година ще бъдете изпълнени с енергия и идеи, ще усетите нуждата да се заемете с мащабни проекти и да поемете по-големи отговорности. Не забравяйте обаче дипломатичността. В стремежа си да направите всичко бързо и качествено може случайно да забравите за чувствата и желанията на колегите си. Не губете човечността си и не притискайте хората твърде много. Възможно е човек от вашето минало да ви помогне много за осъществяването на професионалните ви планове.

Финанси: логично и приятно следствие на вашия работохолизъм през 2019-та година ще стане динамичното развитие на финансовото ви състояние. При това има вероятност към средата на годината да поискате да промените приоритетите си и отношението си към парите, към източника си на доходи и към начина, по който харчите средствата си. Картите ви съветват да обърнете внимание на онези сфери, които са ви по душа, именно те могат да ви донесат най-голяма печалба.

Личен живот: бъдете началник на работа, но не и вкъщи. В противен случай няма да можете да избегнете скандалите и конфликтите с близките си. Възможно е да имате разногласия за пари или покупки. Не забравяйте, че трябва да се владеете и да решавате всички финансови въпроси заедно с близките си, а не самостоятелно. На самотните представители на знака картите им препоръчват да си избират партньор, слушайки сърцето си, а не преценяйки съдържанието на портмонето му. Във втория случай изборът ви няма да доведе до нищо добро.

На какво трябва да обърнете внимание: не се плашете от трудностите и възприемайте всяко препятствие по пътя си като стъпка към самоусъвършенстване. Погледнете на проблемите под друг ъгъл. Може пък онази „непристъпна преграда“ да не е толкова страшна? Не пренебрегвайте също така и духовното си развитие. През 2019 г. ще постигнете такова ниво, че ще можете да просвещавате околните и дори да им давате съвети по всякакви въпроси.

Телец

Идната година ще бъде изпълнена с грижи за вас. Ще се стараете да намерите време за всичко и за всички, вашият стремеж да „спасявате“ хората ще достигне апогея си. Не забравяйте обаче, че не можете да накарате човек да бъде щастлив, ако той всъщност не го иска. Не се месете в живота на другите твърде натрапчиво, за да не ви излезе лошо име. Пригответе се също така за това, че през 2019 г. ще бъдете заобиколени от достойни конкуренти. Дали ще участвате в надпреварата с тях или не си е ваше решение.

Кариера: в работата си ще бъдете максимално логични и рационални, но за жалост този стил на поведение няма да ви донесе очаквания резултат. Картите ви съветват да оценявате по достойнство това, което вече имате, да се наслаждавате на момента и да живеете „по течението“. Стремете се да постигнете баланс между „давам и взимам“, тогава ще можете да разчитате на някакви положителни промени.

Финанси: в началото на годината финансовото ви положение ще е устойчиво, но към средата на 2019-та може да има сътресения. През този период е добре да бъдете внимателен купувач и клиент и да се заемете с пестене. Освен това малко преди 2020-та има вероятност да претърпите сериозни разходи, които в далечно бъдеще ще ви се изплатят с лихвата.

Личен живот: може да бъдете твърде критични към партньора си или към претендента за сърцето ви. Картите обаче ви съветват да не лъжете себе си и да не идеализирате близките си. Не забравяйте, че всички хора са различни и имат правото да грешат.

На какво трябва да обърнете внимание: развивайте у себе си чувство за справедливост и не възприемайте негативно обратите на съдбата. Бъдете по-оптимистични и търсете във всяка една ситуация ресурси за развитие или постигане на нови цели.

Близнаци

През 2019 г. събитията могат да се развият за вас по безброй варианти. Картите показват, че най-важното е да взимате решенията си обмислено, а не спонтанно. Не забравяйте, че дори и най-привлекателните шансове и интересни предложения могат да се окажат не твърде перспективни. Освен това се постарайте по-често да слизате от облаците на земята и да гледате на света в реално време.

Кариера: най-вероятно в работата ви очаква период на стагнация, в който ще трябва да преразгледате старателно плановете и целите си. Но точно в момента, когато ще ви се стори, че няма изход, на помощ ще дойде грижовен мъж (приятел, колега или близък роднина), който ще ви даде добра идея и ще ви помогне да решите проблемите с професионалното си развитие. В никакъв случай не се отказвайте веднага от предложенията, дори ако ви се сторят налудничави. Има голяма вероятност някоя идея през тази година да се превърне в делото на живота ви.

Финанси: идната година може да донесе големи доходи на Близнаците. Възползвайте се от този шанс на сто процента, но не очаквайте доходите под вид на подарък, а положете необходимите усилия. При това картите ви съветват да се пазите от властна и много рационална жена, която може да ви попречи да постигнете целите си.

Личен живот: в личен план е добре да разчитате изцяло на интуицията си. Омъжените жени през 2019 г. могат да се зарадват на дългоочаквана бременност, а самотничките да срещнат мъжа на мечтите си. Само че не се хвалете твърде много с радостите си - не забравяйте, че щастието обича тишината.

На какво трябва да обърнете внимание: най-важният съвет на картите за този период е да гледате да не изтървете късмета си. Близнаците, които вече са обвързани, трябва да погледнат по нов начин на партньора си и да разберат, че той прави всичко възможно за тяхното добро. Онези, които още не са срещнали любовта, трябва да наблюдават по-внимателно околните, за да не изпуснат половинката си.

Рак

За Раците идната година ще е проверка на приятелските и роднинските отношения. Възможно е някои хора да не могат да приемат създадения от вас модел на поведение. Не се страхувайте да планирате и да си поставяте цели сами. През 2019 г. всичко ще ви бъде по силите. Нещо повече – ще преминете изпитанията с високо вдигната глава.

Кариера: професионалните планове, за които от толкова време сте мечтали или към които толкова време сте се стремили, най-сетне ще се реализират по най-добрия начин. Както обаче често се случва, когато стигнете до мечтаните висини, ще ви бъде предложено нещо още по-привлекателно. Дали да се впуснете след него или не ще трябва да решите сами. Най-важното е да не обезценявате изминатия от вас път със спонтанно решение – дайте си повече време за размисъл.

Финанси: материалното ви положение през идната година ще бъде доста устойчиво. Наслаждавайте се на момента и не забравяйте да се глезите с малки приятни неща. Най-добрите начини да похарчите парите си през 2019-та са пътуванията, личното развитие или образованието.

Личен живот: моралните ви убеждения могат да създават покрай вас спорни ситуации и дори конфликти. Най-добре не изказвайте мнението си, ако не са ви питали. В противен случай рискувате да останете сами. Друг урок на идната година е да се научите да бъдете по-деликатни и да проявявате повече емпатия към околните.

На какво трябва да обърнете внимание: по този въпрос на Раците им се падат три старши аркана. Това означава, че през 2019-та ще трябва да следите много внимателно знаците на Вселената и случващите се събития. Не поемайте твърде големи рискове, не правете необмислени постъпки и не се „хвърляйте с главата напред“ поради невнимателност. Имате всички шансове да намерите истински наставник, но само ако сте вътрешно готови да приемете мъдрите му съвети. Впрочем, ваш наставник може а стане не само някой духовен гуру, но и просто приятен за вас човек или познат. Ако послушате съветите му, всичко в живота ви ще бъде прекрасно.

Лъв

За Лъвовете картите таро имат добра новина – през 2019-та можете да разчитате да се освободите от тягостни ситуации, натрапчиви мисли и дори да се излекувате от хронични заболявания. При това всичко най-прекрасно ще навлезе в живота ви внезапно или в онзи момент, когато вече сте спрели да го очаквате. Някой от вашето обкръжение ще се старае по всякакви начини да привлече вниманието ви, но не е нужно да му давате надежди за развитие на отношенията ви. По-добре просто се наслаждавайте на момента и определяйте ясно личните си граници.

Кариера: в работата нещата ще вървят на тласъци. В началото на годината ще се чувствате в свои води и ще се наслаждавате на момента. Към средата на 2019-та ще ви се струва, че сте парализирани и не знаете накъде да продължите. За сметка на това към края на годината най-сетне ще намерите идеалния баланс между работата и домашните грижи и ще се чувствате максимално хармонично.

Финанси: парите еднакво лесно ще идват при вас и ще си отиват. Във финансов план ще се чувствате силни и уверени, че можете да спечелите милиони. Също така ще ви се стори добра идея да си правите амбициозни планове и да взимате заеми. Важното е да не стигнете до положението на жертва и да не си вирите носа. По-добре споделете спестяванията си с хора, попаднали в трудна ситуация – и го направете искрено и спокойно. Повярвайте ни, ако давате, Вселената ще ви върне всичко в троен размер.

Личен живот: възможни са прекъсвания на стари връзки и създаване на нови отношения. Картите ви съветват във всички случаи да не се отчайвате заради дреболии и да продължавате да вярвате, че всичко ще се нареди. Към края на годината Лъвовете ги очаква повратен момент в личния живот, ще бъдете изпълнени с любов.

На какво трябва да обърнете внимание: най-важното през 2019 г. е да анализирате поведението си и да задълбаете малко по-дълбоко, за да намерите корените на вътрешните си конфликти и да ги разрешите. Много е вероятно да успеете да развиете сериозно себе си и мирогледа си, ако намерите време и сили за това.

Дева

За Девите емоционалният фон през 2019 г. ще бъде доста спокоен, пространството ще откликва на всякакви техни желания и стремежи. Ще трябва само да работите над целите си и да цените това, което имате.

Кариера: възможно е да ви направят много интересно делово предложение. Нещо обаче ще ви накара съзнателно да откажете. Картите ви съветват все пак да разгледате по-подробно договора или да си дадете известно време за размисъл. Не случайно се казва, че е по-добре да съжаляваш за това, което си направил, отколкото за това, което не си опитал. Освен това в кариерата може да се сблъскате с опит за манипулация от страна на властен мъж. Анализирайте доколко са обективни перспективите да работите с него и дали си заслужават вътрешните конфликти, които ще възникнат в рамките на това сътрудничество.

Финанси: в началото на годината може да имате възможността да спечелите солидна сума, но не захвърляйте всичко заради тази призрачна перспектива. Напротив, текущите условия ще се оправят от само себе си и ще можете да управлявате хармонично потока на финансите във вашия живот. Освен това картите казват, че в даден момент ще ви се прииска да се самосъжалявате и да се представите като жертва на обстоятелствата. В никакъв случай не се поддавайте на това желание.

Личен живот: възможно е да поискате да получавате от любовната си връзка само положтелни емоции, поради което и най-малките проблеми да ви развалят настроението. Картите ви съветват да не се фокусирате върху негативната страна на нещата и да гледате позитивно на всичко. Ако нещо не ви удовлетворява, преразгледайте модела си на поведение. Трансформацията ще даде плодове – онези, които вече имат партньор, ще усетят по-пълно взаимно разбиране и хармония в любовта, а необвързаните ще могат да срещнат достоен кандидат. Освен това 2019-та година ще бъде идеална за сключване на брак.

На какво трябва да обърнете внимание: възможно е да се сблъскате с повтаряне на аналогични ситуации с различни хора. Ако текущата година не е била твърде позитивна, то при настъпването на Новата година е добре да си обещаете да направите всичко възможно, за да направите живота си по-добър. Всички сами сме господари на съдбите си!

Везни

През идната година ще можете най-сетне да забравите старите обиди и ще си спомняте неприятните ситуации с усмивка. За да запазите позитивните си емоции, картите ви съветват да се заобиколите с добри хора, да слушате приятна музика и да гледате любимите си филми.

Кариера: в работата ще можете да достигнете доста високо ниво и дори да получите повишение. При това ще се възползвате от помощта на енергичен мъж, който в даден момент ще оцени по достойнство уменията и опита ви. Най-важното за вас е да не изпреварвате събитията и да реагирате на всичко възможно най-сдържано.

Финанси: картите ви съветват да защитавате активно паричните си средства. Към средата на годината ще ви се прииска да се отдръпнете от решаването на финансови въпроси – и това е съвсем естествено. Добре е обаче да делегирате отговорността за финансите си на човек, на когото наистина имате доверие.

Личен живот: в началото на годината ще се борите за надмощие с половинката си, но околните ще се стараят да понасят стоически дори и проявите на почти детски егоизъм от ваша страна. Оценете търпението им и не прекалявайте. Разберете се с „вътрешното си дете“, иначе капризите му могат да съсипят личния ви живот. Към края на годината ще можете да надвиете комплексите и блокажите си и ще се научите да се радвате на малките неща.

На какво трябва да обърнете внимание: не позволявайте на другите да ви поставят пред избор, в който и двата варианта очевидно са неизгодни за вас. Подобни ограничения могат да ви вкарат в задънена улица и да създадат много неприятен емоционален фон.

Скорпион

2019-та година ще бъде кармична за вас – всичко ще се връща като бумеранг. Това си има и своите добри страни, ако някой някога ви е създавал неприятни ситуации, той непременно ще си получи заслуженото. Ще претърпите доста сложен период на зациклили или повтарящи се събития. По силите ви е да промените всичко, стига да анализирате случващото се.

Кариера: ако има някакви промени в работата ви, те ще са във ваша полза. Много е вероятно да се прехвърлите в друга компания или дори да откриете свой собствен бизнес. Не се плашете от нищо и непременно следвайте мечтите си. Много неща ще зависят от решенията ви. Разсъждавайте реалистично и формирайте ясни стратегии за действие.

Финанси: за подобряване на материалното си положение през 2019 г. ще трябва да проявите максимална изобретателност. Вселената ще ви подлага на изпитания, бъдете готови за това. Не забравяйте обаче, че няма безизходни ситуации и че никой не ви забранява да помолите околните за помощ. Вярвайте в силите си и всичко ще се нареди.

Личен живот: през 2019 г. ви предстои много работа над себе си, за да станете човек, който заслужава нещо по-добро. Помнете, че пространството и хората са вашето огледало. Дръжте се с другите така, както искате те да се държат с вас. Искате любов? Бъдете готови да я давате. Възможно е да изплува някое ваше романтично увлечение от миналото или да започнете връзка с човек, когото вече познавате, но не сте възприемали изобщо като потенциален партньор.

На какво трябва да обърнете внимание: картите ви съветват да се развивате и да откривате нови страни на женствеността си. За целта задължително се захванете с някакво ново занимание. Можете да се запишете на танци или на готварски курс.

Стрелец

През цялата 2019 г. ще ви се иска по-често да оставате насаме и да се вглъбявате в самоанализ. Ще изпитате нуждата да се отърсите от илюзиите си и да изместите фокуса си на внимание.

Кариера: демонстрирайте открито силата си и страстта си към това, с което се занимавате. Тази година ще покаже какви висини можете да постигнете. Не забравяйте обаче и да си почивате – излизайте повече, общувайте с приятели, намирайте време за хобито си. Внесете малко повече непринуденост в живота си, за да пожънете успех и в професионалната сфера.

Финанси: в началото на годината материалното ви положение ще е нестабилно. Бъдете готови за разходи и за това, че парите ще изтичат между пръстите ви. Не се притеснявайте, този период трябва просто да го преживеете, защото към средата на годината ситуацията ще се нормализира. Към края на 2019 г. обаче е по-добре да не теглите кредити и да не се ангажирате със заеми. Ако искате да вложите средства в някакъв проект, използвайте свои пари, а не взети назаем.

Личен живот: не се препоръчва да сте акивни в личния живот, по-добре запазете спокойствие – тогава събитията ще се развият точно така, както искате. Ако вече имате партньор, ще бъдете поразени от вниманието му и ще разберете колко е приятно да позволявате на любимия да ви обича. Самотните Стрелци е възможно да срещнат втората си половинка – тя ще ви намери сама и ще се опита да завоюва сърцето ви.

На какво трябва да обърнете внимание: спазвайте вътрешен баланс и следете бдително емоциите си. Обърнете поглед навътре към себе си и се отървете най-сетне от излишните вътрешни нагласи и блокажи. В някои ситуации картите ви съветват да прехвърлите отговорността за взимане на решение на партньора. Заради постоянното самоанализиране може да възприемате ситуацията изопачено.

Козирог

Вие сте в апогея на силата си и ще градите нови планове за живота си. Понякога някои хора ще се отнасят негативно към вашата целеустременост, но вас това едва ли ще ви смути. Изпълнени сте с увереност в себе си. Най-важното е да се заобиколите със съмишленици и да вярвате, че всичко ще се нареди.

Кариера: през 2019 г. може да се запалите по някаква делова идея, която в бъдеще да превърнете в своя основна дейност и дори да спечелите доста. Във всички начинания е най-добре да не слушате съветите на околните, а да разчитате на себе си и да правите това, което ви подсказва вътрешният ви глас.

Финанси: картите казват, че за подобряване на материалното положение ще трябва да положите поне умерени усилия. Ако усещате, че парите не идват при вас, пробвайте да дадете малко на нуждаещите се. Ако активирате процеса на циркулация, нещата ще се променят към по-добро. Освен това през 2019 г. можете да инвестирате в някой проект, много скоро ще си върнете вложенията. Картите обаче не ви съветват да давате пари назаем.

Личен живот: през идната година ще трябва да претърпите етап на напасване с партньора. Могат да изплуват нови подробности за неговото минало или настояще. Решавайте всички въпроси заедно и не си правете прибързани изводи. Защо това е било тайна? Може би партньорът ви просто се е страхувал да не ви изгуби? Обсъдете всичко открито и честно, разрешете конфликтите, без да повишавате тон.

На какво да обърнете внимание: разчитайте на дългосрочните перспективи. Всичко, което започнете през 2019 г., ще ви се отплати – но не веднага и дори не през същата година. Важното е, че лошите времена вече са зад гърба ви. Сега пространството се разкрива така, както бихте искали вие. Този процес обаче отнема време, така че запасете се с търпение и продължавайте напред.

Водолей

2019-та година ще бъде много наситена за вас. Най-важното е да оцените миналия си опит и да се научите най-сетне да обичате себе си. Обърнете особено внимание на тялото си – спортът, масажите и спа-процедурите трябва да станат ваши най-добри приятели през идната година.

Кариера: в началото на годината ще осъзнаете окончателно с какво искате да се занимавате и какво е време да зарежете и забравите. В средата на годината постепенно ще се развивате в нужната посока. Не се препоръчва обаче да прекъсвате основната си дейност, тя ще ви бъде необходима за осъществяване на мечтата ви. В края на 2019 г. събитията ще се развиват толкова динамично, че няма да успявате да ги проследите!

Финанси: имате карт-бланш в материалната сфера. Ще усещате, че имате силите да печелите повече и парите най-вероятно ще се стичат към вас като река. Но не се отпускайте и се старайте да бъдете разумни в харчовете си. Най-добре се замислете как да умножите състоянието си в бъдеще.

Личен живот: покрай вас ще има доста спорни ситуации. Учете се да отсявате незначителните такива и да си правите рационални изводи от всичко случващо се. Една от основните ви задачи е да се научите да не се забърквате в слухове и клюки. Повярвайте ни, има достатъчно зложелатели, които биха се радвали да ви видят притеснени и объркани. Не им позволявайте да се почувстват победители. Активен и енергичен мъж може да се опита да създаде конфликтни моменти във връзките на обвързаните Водолеи или да стане настойчив ухажор на необвързаните.

На какво трябва да обърнете внимание: приключвайте без съжаление онези процеси, които вече са се изчерпали. В никакъв случай не се вкопчвайте в миналото. Научете се да работите в екип и не се нагърбвайте с всички грижи на околните.

Риби

Цялата година за вас ще е пълна с приятни хора. Околните определено ще бъдат позитично настроени към вас. Впъреки това обаче не забравяйте за преките си задължения и не се посвещавайте само на веселото прекарване с приятели. Не се опитвайте да избегнете сериозните разговори със самите себе си. Ще можете да преодолеете своите вътрешни противоречия и страхове именно през 2019 година.

Кариера: в работата всичко ще е доста еднообразно, така че ще се стремите да прехвърлите фокуса върху семейството си. От една страна за представителките на слабия пол това е много разумно решение. Важно е обаче да не започнете да се отнасяте небрежно към труда си. Освен това картите ви предупреждават да си подбирате внимателно думите – възможно е да засегнете някой от вашите началници, а ако го направите, може да ви се наложи да започнете кариерното си развитие буквално от нулата.

Финанси: доходите ви ще бъдат равномерни и стабилни. Ако обаче искате да печелите повече, ще трябва да станете по-твърди и рационални. Внимателно анализирайте приходите и разходите си, най-добре си инсталирайте подходящо приложение на телефона.

Личен живот: има вероятност да се окажете в съзависими отношения. Не позволявайте на партньора да ви манипулира и да ви нарежда какво и как да правите. Винаги можете да намерите компромис – говорете си повече, обсъждайте чувствата и емоциите си. Не намесвайте приятелите си в проблемите на вашата двойка, едва ли някой от тях ще може наистина да ви помогне.

На какво трябва да обърнете внимание: през 2019 г. ще имате един от най-сериозните си шансове за самореализация, не го изпускайте. Освен това се научете да не зависите от мнението на околните. /woman.bg

Main Menu