9 начина да привлечете любовта в годината на Прасето

17 Дек 2018 20:50

 

Астролозите ви съветват, преди да си пожелавате нещо за Новата година, мислено да простите на всички, които са ви обидили, и да поискате прошка за всички обиди, които неволно сте нанесли на други хора. Постарайте се да озаптите самокритиката си, да се разсеете от страховете си и от съмненията в собствените ви сили.

1. Две топки на елхата

Купете две едноцветни топки за коледното дръвче и един не твърде дебел черен маркер. Изобразете на топките сцени от вашия бъдещ съвместен живот с партньора – целувки, подаръци, прегръдки, сърца, пръстени… Можете да напишете „Щастлива съм с мъжа на живота ми“, „Омъжена съм“ или да начертаете китайския йероглиф за любов… Нарисувайте всичко, което асоциирате с обич! Окачете топките на елхата, погледнете ги и си пожелайте любов през новата година!

2. Купете си теменуга

Като подарък за Нова година за самата себе си, си купете красиви теменуги в саксия и ги сложете в спалнята си. Смята се, че теменугите привличат мъжа в дома и спомагат за разпалване на любовта. Освен това като любовен талисман можете да използвате киселиче, хризантема, орхидея, спатифилум и нар-джудже.

3. Червено бельо

Можете да привлечете нова любов и по един необичаен начин – като облечете в новогодишната нощ червено бельо! Смята се, че червеният цвят привлича мъжете, разпалва страстта, внася романтика във връзката. Най-важното условие обаче е бельото задължително да е ново.

4. Оставете бившите в миналото

Ако все още имате чувства към бившия си, ще трябва да ги оставите в 2018-та година и да се постараете да не си спомняте повече за него. Иначе може още дълго да не срещнете подходящ мъж и да не откриете щастието. В своята книга „Правила на успеха“ американският психолог Джак Кенфийлд казва, че незавършените задачи и връзки са основна причина за липса на успех във всякакви начинания. Затова е важно да навлезете в 2019-та година без багаж от неоправдани очаквания и разочарования.

5. Мандариново сърце

Купете около две кила мандарини и подредете от тях сърце под елхата. В центъра му сложете две чаши на столче. В полунощ на Нова година напълнете чашите с шампанско и ги изпийте, мислейки си „За нашата любов с моя бъдещ мъж!“.

6. Седем магически жълъда

Преди Нова година купете от интернет или си намерете седем жълъда. Вечерта на 31-ви декември вземете торбичка с червен цвят и сложете в нея жълъдите. Представете си възможно най-ясно идеалната любовна връзка, идеалния партньор и вашето състояние в тези щастливи обстоятелства. Носете торбичката в чантата си поне два месеца, като периодично вадите жълъдите и ги преброявате.

7. Вълшебното грозде

В Мадрид имат следната новогодишна традиция – на всеки звън на часовника в полунощ да изяждате по едно зрънце грозде и да си пожелавате нещо. Пробвайте да го направите, хапнете 12 зрънца грозде в новогодишната нощ и си пожелайте 12 пъти едно и също – да срещнете любовта.

8. Пръснати желания

Сутринта на 31-ви декември напишете на лист хартия всичко, което искате да получите от бъдещата си любовна връзка. Опишете всички положителни качества на партньора, разкажете за неговата външност, за характера и навиците му. Пишете, докато описанието не оформи отчетлив образ във въображението ви. После вземете перфоратор и направете листа на конфети или просто го нарежете на ситно с ножица. В новогодишната нощ пръснете конфетите от прозореца и си пожелайте всичко написано да се сбъдне.

9. Бабин ритуал

Ето още един страхотен новогодишен ритуал за привличане на любовта, известен още от времената на нашите баби. Разправят, че след него може да срещнете любовта на живота си в рамките на един месец. Ще пробваме ли?

В навечерието на Нова година си пуснете косата, облечете се само в нови дрехи и се настанете на масата. Вземете три свещи с различен цвят и ги свържете заедно с дълъг червен конец. Краищата на конеца оставете свободни, не ги подрязвайте. Сега сложете на масата огледало, върху него стъклена чаша с вода, а вътре в чашата – вашите свещи. Запалете ги и кажете „Огън! Насочи към мен любовта на мъжа, който ми е предречен, накарай го да ме обича с любов, гореща като пламък, чиста като вода и дълбока като огледало! Така да бъде!“. После изчакайте свещите да изгорят напълно, а червения конец го вържете на лявата си китка. /woman.bg

Main Menu