Защо мъжете толкова харесват женските гърди?

19 Дек 2018 08:50

 

Едва ли има мъж, който да не се заглежда по женски бюстове. Големи, малки, средни, красиви, отпуснати, той ще ги загледа.

Жените са суетни и обичат да дразнят мъжете. Когато облекат малко по-изрязано деколте за собствено самочувствие и усетят как нечий мъжки поглед се плъзва по прелестите им, им действа доста стимулиращо на настроението. Амбицира ги, прави ги по-уверени и им вдъхва сили и кураж.

Какво толкова открива силният пол в женските гърди и защо мъжете стават толкова услужливи, когато малко по-разкопчана девойка ги помоли за услуга.

Истината е, че мъжкото съзнание е доста манипулативно. Когато един мъж фиксира погледа си върху бюста на жената, това е неконтролируем импулс.Сякаш има някаква притегателна сила, която като магнит приковава погледа му там. Тогава една малко по-умела жена може да му въздейства значително по-силно, отколкото в сходна ситуация, но без наличие на верния й партньор – гърдите.

 


И така - защо им харесва на мъжете да се заглеждат в женското деколтето?

Гърдите са символ на женствеността, те допринасят за естетическата завършеност на женското тяло. То е дарителят на човешки живот и гърдите са част от символите на плодовитост. Съществува необяснима странна притегателна сила към тях. В древността, точно жени с голям бюст и по-широк ханш са били издигани в култ. Те са били олицетворение на плодородието.

Гърдите са възбуждащи за мъжете, защото те знаят, че това е една от ерогенните зони на всяка жена. Още повече факта, че те са малко или много забранен плод, тоест не всеки може да им се радва отблизо, ги прави още по-апетитни.

Усетите ли, че един мъж прикове поглед в гърдите ви, тогава може да вкарате в сила вашето оръжие. С помощта на бюста си и подходящия тон на говорене, може да получите почти всичко, което искате от него.
Ако сте му хвърлили око, половината битка вече е спечелена. Ако искате да го помолите за услуга, най-подходящият момент е докато усетите, че очите му обстойно обхождат деколтето ви.

Естествено има ситуации, които не позволяват да прибягвате до „тежката артилерия“, защото биха се разтълкували като по-скоро леко поведение от ваша страна, пише rozali.com. Важно е да прецените човека срещу себе си преди да вкарате гърдите си като съюзник. Ако може да се справите и сами, възползвайте се, а тях запазете като последен коз.

Най-хубавото е, че вие определяте кой и каква част от тях заслужава да види.

Main Menu