Обраха Мис Тигрова след тежък запой на рождения ѝ ден (ВИДЕО)

19 Дек 2018 17:24

 

Най-известната родна стриптийзьорка Мис Тигрова съобщи, че е била окрадена на рождения си ден. За случката разказа самата тя в клип, който качи в YouTube. Брюнетката разкри как са я напили в нощен бар по време на партито за нейния 33-ти рожден ден.

"Много ми е лошо. Напих се! Не съм искала. Когато се прибрах, повръщах. Пих шампанско. Поръчах две бутилки и една бутилка водка. Но не съм пила водка. Изрично казах на моите приятели, които празнуваха с мен, да не стане като предния път. Да не поръчват шотове! Това не е приятелство. Много се извинявам! Губят ми се моменти в края", разказва лошите си спомени Мис Тигрова. Иначе нормалното парти преминало границата, когато Мис Тигрова отишла до банкомата, за да се запаси с финанси.

"Изтеглих 300 лв., но не помня да съм поръчвала нищо - сигурна е Мис Тигрова. - Не може от 300 лв. сега да имам 20. Не може още да съм пияна и да ме боли главата. Това е безумие."

"Не може, когато кажа да не поръчват шотове, те да поръчат - жалва се пред последователите си Мая, както е истинското име на интернет звездата. - Не желая да се напивам до повръщане. Това не е хубаво. Не е приятелство. Мислех дори, че съм си загубила телефона, но го намерих. Ще отида до заведението и ще ги питам какво съм поръчвала и къде са ми парите. Не мога да се напия от две бутилки шампанско. В (стриптийз) бара пия повече. Какво е имало в тоя шот, бе? Наркотици ли, по дяволите? Такива неща не употребявам. Къде да ходя, в изтрезвителното ли, в "Пирогов" ли? Трезвите трябва да контролират ситуацията, а не да я правят по-лоша. Бясна съм", завършва гневния си разказ дипломираната журналистка.

Камилски дол

Main Menu