Славена Вътова: Родена съм под щастлива звезда!

22 Дек 2018 23:24

 

“Родена съм под щастлива звезда. Но не разчитам на съдбата, а работя здраво зa успехите си. Свръх голям оптимист съм и оценявам абсолютно всичко около себе си“, разказа Славена Вътова в предаването “Събуди се”.

В интервю с Ива Софиянска-Божкова, Славена Вътова сподели много интересни подробности за кариерата си, връзката и брака си с Юлиян Цолов, както и за най-трудния момент, който е преживяло семейството й.

Моделът признава, че титлата “Мис България” е нещо с което не иска да бъде оприличавана: “Много съм благодарна за цялото преживяване, но никога не съм си мислила, че това ще е върхът на кариерата и на живота ми“. Славена винаги си е представяла, че ще играе ролята на домакиня, а не на преуспяла жена.

Семейният живот й дава сили и тя обожава да прекарва дните си вкъщи. Въпреки това, Славена и съпругът й успяват един път седмично да отделят време за себе си, а грижата за децата поверяват на близки и роднини. Тези малки моменти, Славена признава, че са много специални и поддържат тръпката във връзката.

Славена твърди, че семейната й приказка е започнала още със запознанството й с Юлиян, въпреки че в него не е имало нищо романтично и необичайно, но пък и двамата са усетили, че са открили своята сродна душа. Предложението за брак обаче, е било доста интересно. Моделът признава, че е искала да изненада половинката си като го заведе в някое уединено и красиво кътче, но накрая тя остава изненадана, когато той пада на едно коляно и й предлага брак.

Въпреки че си е представяла роклята, тортата и атмосферата, сватбата им е била съвсем спокойна и обикновена: “Отидохме да подпишем, тъй като аз вече бях бременна, а след това отидохме и на сладкарница и хапнахме торта“. Показността и блясъкът не са гаранция за щастлива връзка, според Славена.

Но и в най-слънчевия ден, може да се появят облаци. В случая на Славена, трудното раждане на втората й дъщеря, е помрачило щастието на семейството. Със сълзи на очи, водещата споделя за втора бременност: “В един момент са отказали сърцето и дробчетата й, като това става секунди след като тя проплаква“. Налага се новороденото бебче да остане известно време в болница, докато се възстанови.

“Беше адски трудно да се прибера без нея, но пък вкъщи ме очакваше другото ми детенце и това ми даваше сили”.
Славена е изключително благодарна, че въпреки трудностите, всичко е завършило с щастлив край и днес семейството е здраво и по-сплотено отвсякога. “Казвам, че съм родена под щастлива звезда, защото имахме силите да го преживеем това нещо” – с тези думи Славена завършва интервюто си.

Main Menu