Защо предприемачите правят по-добър секс?

01 Ян 2019 22:05

 

Мъжете с иновативен и аналитичен начин на мислене са секси. Пример за личности с подобен модел на мислене са предприемачите. Те будят възхищение в нежния пол, заради куп качества, които са събрали в едно.

Голяма част от качествата, които се изискват, за да бъдеш добър предприемач се пренасят и в любовта. Ето защо сексът с него винаги е една идея по-добър от секса с останалите мъже. Ако все още не вярвате, потърсете си предприемач и вижте следващите редове.

Изключително добри са в поемането на рискове.

Предприемачите са рискови играчи. Изисква се смелост да започнеш собствен бизнес, да инвестираш средства, да създадеш имидж, който да вдъхва сила и доверие, да се справяш със стресови ситуации, които са почти всекидневие.

Предприемачите имат голямо усещане за риск. Те не търсят спокойствие, защото тръпката ги държи будни, прави мисленето им гъвкаво.

Всички тези техни качества се прехвърлят и в секса. Конферентни зали, обществени места и къде ли още не. Ако искате горещ секс, изпълнен с неизвестности, потърсете си за партньор предприемач.

Амбициозни са в живота, но не по-малко и в леглото.

За да бъдеш във вихъра на предприемачеството, трябва да си добре образован и постоянно да търсиш начини да усъвършенстваш и допълваш възможностите си. Амбицията е правило номер едно на предприемача.

В него е вкоренено усещане и стремеж към победа, високи постижения и непрестанна битка с конкуренцията. Винаги носи часовник на ръката си, но само за да бъде точен за срещата. Той не води преговори по точно време.

Способен е да издържи на дълги часове бизнес срещи. И как мислите това се отразява на качеството на секса? Достигане до най-високи върхове, продължителен и чувствен секс? Да, това е предприемачът.

Предприемачите се наслаждават толкова на процеса, колкото и на крайния резултат.

Успехът на предприемача е дълъг процес на развитие, на който той се наслаждава също толкова, колкото и когато крайният резултат е според неговите очаквания. Това важи с пълна сила и за секса, който прави.

Предприемачът не бърза в спалнята. За него правенето на любов не е бърза игра с цел достигане на оргазъм. Когато става въпрос за секс, той си отделя цялото време, за да се наслади на дългия път, който ще отведе него и партньорката му до сексуален успех.

Знаят как да поемат контрол.

Предприемачите са добри лидери, а не кротки последователи. Не се съмнявайте, че в спалнята ще проявят тази своя лидерска черта. Но това ще направи изживяването още по-вълнуващо. И все пак поне веднъж ще ви оставят вие да поемете контрола над тях.

Main Menu