Трябва да ги знаете: Продукти, които предпазват от преяждане

03 Ян 2019 20:04

 

В цял свят хората си мечтаят да имат перфектна фигура. Подлагат се на какви ли не диети, прекарват десетки часове в тренировки и дори стигат до крайности, като се подлагат на пластични операции.

Но при всички случаи една от от основните тайни на загубата на тегло е способността да се поддържа чувството за ситост колкото е възможно по-дълго.

По тази причина ви предлагаме да се запознаете с 5 натурални продукта, които помагат да се постигне това.

Бадемът е отлично естествено средство за потискане на апетита. Шепа бадеми ежедневно ни осигуряват дневната нужда от магнезий, витамин Е и антиоксиданти. Това са много вкусни ядки, които предотвратяват преяждането.

На второ място в нашата класация е плодът на авокадо. Той е богат на фибри, които естествено потискат апетита. Авокадото съдържа мазнини, които изпращат сигнали до мозъка, че стомахът е пълен и храненето вече не е необходимо.

Включването на шоколад в този рейтинг може да изглежда странно, но черният шоколад прави чудеса. Само няколко парчета ще уведомят мозъка и той ще смята, че сте сити за дълъг период от време. Шоколадът забавя храносмилането.

За борба с наднорменото тегло и загуба на тегло, ние определено се нуждаем и от кокоши яйца. Ако ядат яйца всеки ден за закуска, хората ще са по-малко склонни да изпитат пристъпи на глад. Като цяло през деня тези хора консумират по-малко калории.

На края е овесената каша, която е добре позната. Въпреки че много хора не яхаресват, това ястие наистина позволява да потиснете глада за много дълго време. За да направите кашата не чак толкова неприятна, добавете някои ядки или плодове./Zdrave.to

Main Menu