Новолуние в Козирог: Всичко, от което се нуждаете сега

05 Ян 2019 21:16

 

2019-а започва силно и по всичко личи, че следващите 12 месеца ще бъдат обещаващи. Първото важно събитие е Новолунието в Козирог, което ще настъпи в нощта на Богоявление, а именно на 6-и януари в 03:28 ч. То ще бъде и слънчево затъмнение, което го прави още по-необикновено.

В живота ни ще започнат да се случват важни промени и те ще са точно такива, от които се нуждаем в най-подходящата сфера. Новолунието ще бъде първата стъпка към постигането на важните цели в живота ни, то еlвремето да си пожелаем нещо и да работим върху осъществяването на мечтите ни. За тези които се трудят здраво, ще има неочаквани успехи, ще осъзнаем какво сме заслужили. Също така ще си дадем сметка и за оценката на другите спрямо нас, за образа ни в чуждите очи.

И тъй като Козирогът е символ на смелост, трудолюбие, любознателност и изключителна решителност, ето защо и ние ще бъдем много по-амбициозни по време на Новолунието. Ще изпитваме необходимостта да се чувствате полезни и определено ще се интересуваме повече от чуждото мнение. Много е важно да разберете какво искате от живота сега и да не търсите одобрението на всекиго с цената на всичко.

Новолунието и слънчевото затъмнение ще имат изключително силно влияние върху всички представители на зодиака. Много е важно да започнете ново начинание! Ако планирате да сменяте работното място, сега е подходящият момент. Козирог, Рак, Овен и Везни ще усетят по-силно влиянието на астро събитието. При Овен ще бъде много осезаемо, тъй като Марс ще влезе в този знак и представителите на тази зодия ще усетят огромен прилив на енергия.

Това, което ще предприемете по време на Новолунието, ще повлияе и на годината ви като цяло. Януари ще бъде ударен месец, в който ще трябва да се осмелите да бъдете себе си, да не съдите другите и да взимате важни решения. И ако планирахте да започнете годината си с изпълнение на важни цели, трябва да бъдете благодарни на небесните тела. Новолунието в Козирог е всичко, от което имате нужда сега! /woman.bg

Main Menu