Дидо от D2 вярва, че скоро ще стане баща – тази неделя в „Търси се“

09 Ян 2019 11:29

Първото голямо лично телевизионно интервю на Дидо от D2 след победата във „Фермата“ е тази неделя в „Търси се“ от 11:00 ч. по bTV.

Съпругата му Юлия, която има 9-годишен син от първия си брак, разказва историята на тяхното запознанство, започнало от концерта на „Аеросмит“ в София през 2014 г. Тогава D2 подгряват концерта на американската банда. Любопитното е, че по това време, и Дидо, и Юлия са обвързани, но и двамата решават да поемат по нови пътища.

Игор, синът на Юлия, разказва как постепенно е станал приятел с Дидо. „В началото нямах добър подход към него, бях прекалено строг, но постепенно разбрах, че на децата трябва да се дава свобода и да им имаш доверие“, обяснява Дидо. Признава, че и той, и съпругата му, мечтаят за многочленно семейство, затова в момента работят за наследник.

Майка му Румяна разказва, че като малък Дидо е бил много добро дете, давала му е голяма лична свобода и той никога не я е разочаровал. По думите й в момента той изживявал едни от най-щастливите периоди в живота си.

Зрителите ще видят Лина и Игор, тъщата и тъста на Дидо, които го приемат като техен син. Всички обичат да се събират заедно и да споделят повече време заедно.

Сестра му Яна, която също е певица, казва, че музиката е нещото, което ги свързва. Тъй като тя се занимава с маркетинг и реклама, предизвикателството е да озвучи реклама.

Злати, съученик на Дидо, с когото са заедно в първите банди, споделя, че му казвали Дебелия, от дебелокож – защото не му пукало от нищо, никога не показвал емоции и слабости. „На мен не ми пречеше да казвам какво мисля, да пея по улиците и да не съм емоционален, както всички тийнейджъри“, отговаря Дидо.

Main Menu