Иван Гарабитов: Застоялият начин на живот разболява хората

19 Ян 2019 16:41

Съвременният застоял начин на живот разболява хората. Стресът също оказва влияние на имунната система. Срещу грип е добре да се пие мед, лимон, дижнидифил, чесън и ябълков оцет. Това обяви в предаването „Тази събота” по бТВ лечителят Иван Гарабитов.

 

Срещу грип е препоръчително да пием мед, лимон, дижнидифил, чесън и ябълков оцет. Това е природен имуностимулатор, уточни лечителят. От застоялия начин на живот си нанасяме големи увреждания. Спортът е единственият начин за укрепване на организма. Трябва да се намира време за физическа подготовка. Гарабитов посъветва всяка сутрин да отделяме минимум пет минути за упражнения. Физическите практики укрепват и имунната система.

 

Важно е и прочистването, за да изхвърлим токсините, особено след празници с обилно хранене. Това ще повиши имунитета ни.

 

Хората с наднормено тегло са най-уязвими, но и стресът оказва огромно влияние върху имунитета. Има физически, психически, духовен стрес и всичко това се трупа и намалява защитните функции на организма.

 

Храните с ГМО хранят паразитите в организма и също са вредни. Човек когато е болен е по-добре да остане гладен, за да не се подхранват вирусите. Хубаво е да се яде жито от лимец, лимони, плодове и зеленчуци.

Main Menu