Кои са най-ненаситните в секса жени?

23 Ян 2019 10:52

 

Когато говорим за това колко пъти на седмица трябва да правим секс, мъжете винаги са на мнение, че колкото по-често – толкова по-добре. От друга страна повечето жени казват, че 1-2 пъти им е напълно достатъчно, пише tialoto.bg. Представителите на силния пол си мечтаят да срещнат жена, която е ненаситна в леглото и изпълнява техните фантазии. Но има ли такива? Ето няколко типа жени, които искат секс постоянно :

Нимфоманки

Тези жени имат сексуално разстройство - болестна проява на засилено полово влечение. Жените, които го имат, искат секс постоянно. Дори след един полов контакт и оргазъм, тяхното желание за секс не намалява. Докато преди години това заболяване е било доста често срещано сред жените, днес едва 3% от тях страдат от него.

Жени в овулация

По време на цикъл жените често си сменят настроението. А по време на овулация те могат да изпитат повишено желание за секс. Дори някои лекари определят увеличаването на либидото като ориентир за настъпване на овулация.

 

Жени без постоянен партньор

Жените, които имат сериозна връзка, имат постоянен полов живот, докато свободните страдат от липсата на такъв. Ако не са имали интимни отношения от дълго време, те са нервни, раздразнителни, доста конфликтни, но и по-страстни. Колкото по-дълго стоят без партньор, толкова повече възбудата им расте.

Творчески натури

За някои жени възбудата и сексът са извор на вдъхновение. Те са личности, които се нуждаят от по-бурни емоции в леглото, за да творят, например, да рисуват или да пишат.

Жени с проблемно детство

Понякога една жена може да иска постоянно секс заради проблем, който се корени в миналото ѝ. Тя може да живее с психологическа травма, която не е преодоляна.

Нарцистични жени

Те се възбуждат от собственото си тяло, което издигат в култ. Не им е нужен мъж всеки път, за да си доставят удоволствие, защото имат развита фантазия.

Main Menu