Кристин с бюста на кредит: Слагам си двойно повече силикон, мама ще ми помогне

26 Ян 2019 14:07

 

Скандалната Кристин Каменова, която се прочу с това, че изтегли кредит от 20 000 лева, за да си сложи импланти в бюста и да отиде в мечтания Дубай, отново шокира обществото с новина. Сега тя е решила да увеличи още повече гръдната си обиколка, като този път ще смени имплантите си с почти двойно по-големи. Този път обаче моделката обяснява от къде ще вземе нужната сума за интервенцията: "Няма да има нов кредит за силикона ми, вече е подсигурена сумата за операцията. Майка ми ми помогна".

В интервю за Bulgaria ON AIR Кристин обясни, че чака новите си гърди с голямо нетърпение и брои всеки ден до операцията. "Аз ги имам в изобилие, но съм жена, която е супер критична към себе си. Поръчахме импланти от чужбина - най-висок клас. Когато сложиш 1000 куб. силикон, те ще тежат по-малко, ще са по-леки", обясни гостенката на "България сутрин".

Каменова разказа, че е завършила интериорен дизайн в Париж по настояване на майка ѝ, но не това работи в момента. Сега моделката се снима в онлайн предаване.

Main Menu