Какво означават секс сънищата?

01 Фев 2019 13:08

 

Някои хора сънуват рядко. Други пък биват изненадани от нещата, които „виждат“, когато заспят. Едни от най-странните, а за някои и смущаващи сънища, са еротичните.

Според психолози, човек може да сънува част от своите фантазии. „Сънищата осигуряват достъп до теб като човек: твоите усещания, желания, мечти, страхове“, обяснява клиничният психолог Замо Мбеле.

Други обаче са на мнение, че може да се случва и обратното – да сънуваме образи, които са извън нашите емоции, пише tialoto.bg. Например да се събудите учудени, че сте правили секс с известна личност. Вижте какво означават най-популярните еротични сънища, които мъжете и жените имат:

Секс с бившия/ бившата

Понякога двама души са толкова дълбоко свързани, че след раздяла им е трудно да започнат нова връзка, особено интимна. Много жени и мъже сънуват, че правят секс с бившия/бившата. Това може да значи, че още не сте превъзмогнали човека, с когото вече не сте или имате нещо, което е останало неизяснено. Този еротичен сън ще ви подскаже, че сте несигурни и не знаете как да постъпите, ако бившият/бившата иска да се видите просто за секс.

Секс със звезда

Ако сънувате любимия ви певец или актьор, то вие искате да постигнете по-висок стандарт в живота и се нуждаете от промяна. Това показва още, че искате нещо по-различно в секса, но нямате човек, с когото да експериментирате.

Секс с колега

Този сън е доста странен. Единият вариант за разтълкуване на този сън е да имате някакви скрити чувства към въпросния човек, които все още не може да признаете. Другият е, че трябва да смените гаджето със съвсем различен типаж. Третият е, че ви липсва разнообразие в секса.

Изневяра

Ако сънувате, че изневерявате на партньора си, то вие със сигурност търсите нови емоции в леглото, които то не може да ви даде. Друга причина за този сън е, че той не ви обръща достатъчно внимание. Според психолозите, този сън означава, че вие се страхувате да не ви изневерят или наранят по някакъв начин. Това е свързано и с ниско самочувствие.

Main Menu