Кметът Иван Тотев пя в дует с Ивана „Ако умра, ил загина”

01 Фев 2019 18:53

Кметът на Пловдив Иван Тотев, който е известен като върл рокаджия, изневери на любимата си музика с юбилярката и поп дива Ивана. Той не само пя с нея на сцената, но и я разцелува, след като й подари уникално красив букет с розови рози. Певицата на народа получи и огромен букет с 50 червени рози от шефа на „Пайнер” Митко Димитров, пише в.Монитор.

Само преди дни Ивана отиде на крака в кабинета на Тотев в общината, за да го покани лично на 31 януари на рождения си ден и на отбелязването на 20 години на сцена. Градоначалникът прие с удоволствие и по време на купона за радост на всички присъстващи хвана микрофона и заедно с рожденичката запя рефрен от песента й „Ако умра, ил загина”. Дуетът им обра овациите на присъстващите, а градоначалникът призна, че часовете по пеене в училище никак не са му били сред любимите.

„Г-н Тотев като съм ви гледала по телевизията, изглеждате много строг, но на живо имате невероятно чувство за забавление, усмихнат сте. Но малко уроци трябват по пеене”, каза на градоначалника Ивана. В отговор той й призна: „Като ученик ме гонеха редовно от часовете по пеене, но ти ми върна вярата”. Заедно с колежката си и приятелка Тони Димитрова Ивана изпя рефрен от „Македонско девойче”, а с кмета на Димитровград Иво Димов – „Ах, любов”.

Водещ на купона бе Драгомир Драганов, а сред звездните гости на партито бяха забелязани Силвия Кацарова, Есил Дюран, ректорът на АМТИИ проф. Милчо Василев, Тони Димитрова, народната певица Росица Пейчева, а също Славка Калчева, Атанас Стоев и съпругата му Надя от оркестър „Канарите“ и много, много други.

В пловдивския клуб бяха дошли и кметовете на Съединение и Стамболийски Атанас Балкански и Георги Мараджиев, както и колегата им от Димитровград. Сред гостите на поп фолк дивата бяха също и градоначалниците на Бургас – Димитър Николов, на Стара Загора – Живко Тодоров, на Пазарджик – Тодор Попов, на Забърдо Вальо Черпоков и на Айтос – Васил Едрев. Сред гостите бе забелязан и депутатът Делян Добрев.

Всички те припяваха вкупом на едни от най-известните парчета на Ивана, която в празничната вечер ги изпълни в стил джаз. Събитието бе и с благотворителна цел. Рожденичката бе помолила гостите си да не й подаряват нищо, за да събере пари за талантливи деца от Музикалното училище „Добрин Петков”. По време на празненството Ивана не скри, че майка й е искала тя да стане лекар. Тези планове се провалили, защото Господ й бил дал глас да пее, призна пред публиката Ивана.

Main Menu