Кои са най-големите кръшкачи в зодиака?

04 Фев 2019 18:45

 

Докато мнозина смятат хороскопа за предупреждение за предстоящите събития в близкото бъдеще, то други категорично отричат, че звездите имат толкова голямо влияние върху живота на Земята.

И докато всеки сам за себе си решава дали да се довери на подобен род предсказания, всъщност голяма група хора вярват, че зодиакалният знак може да издаде кръшкачите, пише Daily Express.

Сайтът за извънбрачни връзки „Виктория Милан“ провеждат ново проучване, като анализират профилната информация на повече от шест милиона активни потребители от над 33 страни. Въз основа на събраните данни е отчетено представителите на кои зодии присъстват най-масово в сайта.

От компанията са установили, че 15% от потребителите от мъжки пол са представители на зодия Риби. Следват зодиакалните знаци Водолей (13%) и Скорпион (12%).

Сред жените, които членуват в сайта, най-много са представителките на зодия Овен (16%). След тях се нареждат дамите Близнаци.

Дори и половинката ви да спада към най-кръшкащите зодии според проучването, то не означава непременно, че ще ви изневери, успокояват от "Виктория Милан".

"Не можем да кажем дали записаното в звездите със сигурност се случва между чаршафите. Можем само да дадем насока представителите на кои зодии най-често прибягват до услугите на сайта", казва неговият основател и главен изпълнителен директор Сигурд Ведал.

Main Menu