Искрата и младата поп изпълнителка Деница Караславова „изпитват“ влюбени със специален тест

06 Фев 2019 15:51

 

 

„Романтиката за мен не е да подариш плюшено мече, а да подариш на някого изживяване, например да сготвиш нещо специално за любимия човек“, сподели популярният изпълнител Искрен Тончев -  Искрата в месеца на любовта. Като автор той стои зад успешни проекти на много български артисти, а освен че пише музика и текстове, той ще влезе в ролята на изпитващ в специална игра за двойки в Сердика Център. Негов партньор в новото начинание ще бъде младата поп изпълнителка Деница Караславова, която отскоро е и част от музикалната компания „Монте мюзик”.

За Деница любовта пък има много измерения. За нея приятелските отношения със семейството й са на първо място и е много близка със сестра си, която винаги я подкрепя.

На 9-ти февруари, от 15.00 часа, на Голямата ротонда в Сердика Център на ниво -1, те ще очакват всички двойки, било то приятели или семейство, за да разберат доколко те са съвместими помежду си чрез специален тест. „Въпрос на любов“ продължава до Деня на влюбените, 14.02., когато една от двойките, участвали в събитието, ще има шанса да спечели 400 лв., с които да пазарува в Сердика Център.

Дали сте двойка-мечта, начинаещи гаджета, дали има върху какво да работите като приятели или пък въобще не познавате брат си или сестра си, всеки може да научи в рамките на играта.  

Повече информация можете да откриете тук:

https://www.facebook.com/events/325216528335550/?active_tab=about

Main Menu