Защо тайландките си хващат за гаджета възрастни европейци?

07 Фев 2019 17:12

В Тайланд често може да срещнете двойка, в която мъжът, сякаш по правило, е европеец и то по-възрастен, а жената - млада тайландка.

Те се разхождат публично заедно без да се притесняват, обядват, ходят на различни места и живеят заедно. Това е съвсем нормално явление в страната и сякаш всички там поддържат подобни връзки.

Връзките започват по следния начин: В Тайланд пристига самотен европеец - за седмица или половин година, обикновено е доста заможен. Той и младата тайландка могат да се запознаят на което и да е място, най-често в многобройните барове. Мъжът ѝ предлага да пийнат нещо, завързват разговор, а оттам нататък - каквото стане, пише pochivka.blitz.bg.

С напредъка на връзката между двамата се установяват негласни договорки. Европеецът спонсорира момичето, прави ѝ подаръци, дава ѝ пари. В замяна той получава топли чувства и увереността, че тайландката ще бъде само с него през цялото време, докато трае романсът им. Някои дори наричат това любов.

Има и друг вариант, в който мъже могат да си "наемат" момиче за месец. Това е особена услуга, в която получават образована тайландка, която говори няколко езика, умее да поддържа разговор и също като останалите не се среща с никой друг за договорения срок.

Main Menu