Светът е за двама или как всеки ден да ни е Свети Валентин

08 Фев 2019 08:37

Може ли всеки ден да бъде празник на любовта? Разбира се! Ето няколко трика благодарение на които "Светът е за двама" ще се превърне в саундтрака на вашия още по-пълноценен, щастлив и романтичен живот:

Минутка любов

Може да отнеме дори само секунди. Необходими са ви единствено залепващо листче, химикал или флумастер и малко креативност. Оставяйте всеки ден по едно мило любовно съобщение на половинката си. Може да е дори само нарисувано сърце - важен е жестът и чувството, което ще предизвикате у партньора, напомняйки му, че е №1 във вашия живот. Поставяйте бележките на изненадващи места, защото намирането им също е част от уау-ефекта - в джоба на палтото; под капака на кутията с храна; на огледалото в банята; върху волана на колата; на входната врата, а също и върху предметите, с които той или тя не се разделя като телефона или IQOS-а.

Влезте за ден в обувките на половинката си

"Ти не ме разбираш!" е репликата, разбила най-много "светове за двама". За да се научим да разбираме повече другия, нека за ден или няколко часа "влезем в неговите обувки" и да усетим какво и защо му доставя удоволствие. Дамите, например, могат да отидат на любимия му риболов, а господата - на спа или друга релаксираща процедура. После разкажете на половинката си как сте се чувствали в обувките й. Гарантирано ще се посмеете. А смехът и разбирането са още две дози щастие в рецептата за хармоничен и щастлив любовен свят.

 

Започнете заедно режим или спрете едновременно цигарите

 

Отлична идея е да направите своя "свят за двама" още по-здрав и във физически смисъл. Тук ключовата дума е "заедно", защото трудностите се преминават много по-лесно, когато сте двама. Ако по време на щастливата ви връзка сте сложили по "няколко килограма кулинарна любов" отгоре, започнете съвместно хранителен режим. Нисковъглехидратният е най-лесен за спазване и от мъжете, и от жените. За заздравяване на връзката и на телата, тръгнете заедно на фитнес. Можете да правите упражнения и у дома - изберете такива, които са за двама - така ще имате още един повод за докосване, прегръдки и нежност. Отлична идея е и спирането на цигарите. В случай, че не успеете, поне ги заменете с по-малко вредните устройства за нагряване на тютюн като IQOS. Така без дим, пепел и без миризма на пепелник целувките ще станат по-приятни!

Организирайте романтична екскурзия до мечтана дестинация

Изненадайте половинката си с пътешествието, за което отдавна мечтае. Дори с по-оскъден бюджет "светът е за двама" е мисия абсолютно възможна благодарение на нискотарифните авиокомпании, групите за споделено пътуване и каучсърфинг, както и сайтовете, които се състезават да предлагат изгодни оферти за хотели и частни квартири. Истински незабравимата екскурзия не е с организирани групи и посещение на банални места, а специално изживяване само с любимия човек и страст към новото и непознатото.

 

 

Избралите само да празнуват в ресторант "Лайпциг" без пакет с нощувка заплащат 38лв. за куверт, а избралите настаняване в апартамент, ще имат възможността да се възползват от релаксиращо ароматно джакузи, с което е оборудван всеки един от тях.

Потопете се в магията на празника Свети Валентин с една незабравима вечер на любовта и виното! Сами изберете как да го отпразнувате. Комплекс "Лайпциг" ви предлага да намерите още един повод да кажете: "Обичам те!" или "Наздраве!" или пък "Наздраве! Обичам те!". Нека пием истинско вино за истинска любов!

Main Menu