Подари един специален празник на своята любима за 8 март в хотел Лайпциг

02 Мар 2019 14:33

 

В годишния календар има 365 дни, но само един от тях е посветен на жената - 8 ​март! Съвременните жени са героите на нашето време. Те работят, градят кариера, сплотяват семейството, грижат се за дома и все пак намират време за себе си. 8 ​март е денят, в който всяка жена трябва да се почувства оценена. Да обичаш една жена - това е занимание на пълен работен, при това 365 дни в годината. Понякога е трудно да покажем любовта си към специалните дами в живота ни, но празникът на жената е страхотен повод да създадем един незабравим момент, който да стопли сърцето на специалната жена в живота ни.

 

Хотел “Лайпциг” е подготвил отново специална празнична оферта за всички кавалери, които искат да покажат на любимата си колко е специална! Не пропускайте предложението ни за един изискан празник - Вашата дама ще запомни вниманието и споделените мигове заедно! Посрещнете 8 март в елегантна и романтична обстановка с много настроение и положителни емоции. Хотелски комплекс "Лайпциг" ще се погрижи да прекарате приятно празника, както заслужавате.

 

Специално за 8 м​арт са подготвени няколко пакета, включващи нощувки в празничната нощ, както и празнична вечеря с меню, селектирано в духа на празника от шеф-готвачите на ресторант "Лайпциг". Избралите настаняване в апартамент ще имат възможността да се възползват и от релаксиращо ароматно джакузи, с което е оборудван всеки един от тях. За почитателите на изпълненията на живо и шумните празненства ще подготвим специална празнична вечеря в "LGarden", където за настроението Ви ще се погрижи оркестър с изпълнения на живо, а любителите на спокойната ресторантска обстановка са добре дошли във ВИП ​залата на ресторант "Лайпциг". Менюто включва салата "Капрезе", избор между три изискани ястия с пилешко, сьомга или телешко, шоколадово суфле и разбира се - бяло или червено вино по избор.

 

Създайте спомен, който да бъде причина за усмивката на любимата Ви жена дълго след 8 март, в хотелски комплекс и ресторант "Лайпциг". Запазете своите места за празника на жената на телефони: 032 654 042 и 0888 144317 или пишете на мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Main Menu