Какво означава истинска любов за мъжете според зодията им

02 Мар 2019 21:14

 

Да си обичан и да имаш възможността да обичаш, да бъдеш щастлив в любовта е нещо, което всеки от нас иска по свой начин. За различните зодиакални знаци истинската любов има своите лични измерения. Мъжете от различните зодии определят понятието истинска любов по определен начин, повлиян от техните личностни особености спрямо астралната им карта.

Овен

За Овена безусловната любов е нещо много рядко срещано, трудно за откриване, отколкото за останалите зодии. Той цени промените и искрено вярва, че любовта не може да е идеална само с един човек. Така че за Овена безусловна любов може да се случи с много различни партньори в живота.

Телец

Телецът търси жена, която е готова да отиде отвъд хоризонта за него. Такава, която ще бъде до него без да каже нито дума, даже да не е съгласна. Жена, която подкрепя безапелационно половинката е представата за истинската любов за Телеца. Той цени себе си твърде високо, за да може да изтърпи жена, която да го критикува постоянно или да изразява несъгласие с неговите възгледи.

Близнаци

Мъжът Близнаци има две страни. Едната е общителна и готова за всяко забавление, което се появи на пътя. Другата е сериозна и загрижена за любовта и връзката си. Определението за безусловна или истинска любов включва определението за човек, който е готов да бъде с него за много дълъг период от време. Човек, който през цялото това време ще види и тъмните, и светлите страни на Близнака, но ще ги приеме с цялата си обич и разбиране.

Рак

Ракът копнее половинката му да споделя дълбоката му душевност. Той мечтае за мъдри философски разговори, за приятелство, за разбиране и емоционална привързаност. Това за него е истинската любов.

Лъв

Страстен, доминиращ, уверен в себе си и същевременно много сърдечен и добър, Лъвът търси истинската любов в жена, която да го подкрепя, да го обожава и да му показва отдадеността си непрестанно. Идеалната жена за Лъва е тази, която знае какво иска, как да го постигне и преследва целите си. На такива дами Лъвовете се възхищават.

Дева

Преди всичко Девата мечтае за половинка, която да е лоялна, трудолюбива и винаги на страната на партньора си. Девите умеят да анализират всеки малък детайл, което им помага да преценят дали даден човек е подходящ за тях или не. Ако успеете да спечелите доверието им след като преминете редица тайни тестове, на които ще ви подложат, Девите ще ви обикнат истински.

Везни

Мъжът Везни мрази да е сам. Той е готов да е във връзка с когото и да е, само да не се отегчава от самотата и факта, че няма с кого да споделя времето си. Въпреки това Везните не са хора, които не търсят истинската любов, напротив. Те ценят високо хармонията, споделянето на ценностите и еднаквите стремежи във връзката. Ако открият такава жена, тя ще бъде единствената.

Скорпион

Неговото настъпателно, изразително и страстно поведение го кара да бърка приятелството с любовта. Скорпионите се впускат стремглаво във връзките си, придавайки им идиличен ореол прибързано. Често това ги кара да се разочароват. Истинска любов за тях означава обич към тях от страна на половинката им и успешно внедряване в социалния кръг на двамата партньори.

Стрелец

Стрелците са решителни и независими. Затова търсят и партньорки с подобни качества. Ако не покажете на Стрелеца, че можете да се забавлявате в живота си заедно като двойка, той ще превърне връзката ви в мимолетно добро прекарване, което няма да се задълбочи. Ако обаче успеете да му покажете, че сте способни на същия плам като него, ще сте единствената за него.

Козирог

Истинска любов за Козирога означава жената до него да бъде силно ангажирана към партньора си, да споделя традиционните ценности в една връзка или брак. Много Козирози сочат като пример за безусловна любов тази към децата си, ако имат такива. По-рядко към партньорите си. И тъй като семейството е висша ценност за Козирога, той търси идеалната половинка у жена, която е сериозна, уравновесена и постоянна.

Водолей

Мъжете Водолеи изпитват трудности в изразяването на емоциите си, въпреки че повечето от тях са интелигентни и дълбокомислени философи. Често им отнема дълго време, докато осъзнаят, че ви обичат. Вродената им вятърничавост и неспособност за задълбочаване, както и свободолюбието им пречат да изграждат трайни връзки. Все пак истинска любов за тях е тази, която е базирана на приятелство, разбиране и тотално отхвърляне на строгите граници, които много партньори си поставят.

Риби

Мъжете Риби са безкористни в любовта. Те са чувствителни, много интуитивни и установяват дълбока връзка само с половинка, която откликва на тяхната емоционалност. Рибите ценят високо жените домошари, които предпочитат уюта на дома. Те ще са истински влюбени във вас, ако умеете да ги изслушвате и да ги разбирате без да задълбавате с твърде много въпроси./az-jenata.bg

Main Menu