БСП

Видал заряза жена си

09 Мар 2019 17:18

Футболистът на Барселона Артуро Видал се развежда. Той и съпругата му Мария Тереса Матус - Марите, се разделиха след едва 4-годишен брак. Новината потвърди самата тя.

Двамата се ожениха през 2014-а, но връзката им започна още през 2008 г. Двойката има три деца - Алонсо (на 9), Елизабета (на 4) и Емилиано (на 1). Още в края на 2018-а се появиха слухове, че нещата между двамата не вървят, но нито един от тях не коментира. Сега Марите реши да проговори, но не разкри причината за краха на брака им.

"Реших с децата да останем в Барселона, за да могат да са близо до баща си - сподели тя. - Важно е да се виждат с него. Искам да се съсредоточа върху себе си. Чувствам се независима, свободна. Мога да бъда себе си, да се наслаждавам с децата си. Да изживявам всеки момент с тях. Обичам да им се наслаждавам и обичам дома си."

Артуро и Мария се запознават в конюшнята, която той притежава в родината си Чили. Красавицата е дъщеря на един от хората, които почистват конете. Двамата сключиха брак през 2014 година на парти с 500 гости.

Воля
ВМРО

Main Menu