Цеци Красимирова: Зачеркнах Азис!

09 Мар 2019 17:26

 

Уж непоклатимото приятелство между Азис и Цеци Красимирова вече е в миналото, призна манекенката, пише в. "България днес". Години наред двамата бяха най-добри приятели, но скандал, който така и не е станал обществено достояние, е сложил категоричен край на отношенията им. Цеци се снима в едни от първите клипове на скандалния изпълнител, бе шаферка и на сватбата му с Ники Китаеца, наричаха се брат и сестра, но сега това е само история.

"Подобни хора са зачеркнати от живота ми", категорична е Цеци. Тя обвини изпълнителя, че той е пуснал слуха, че ще присъства на сватбата ѝ с милионера Майкъл Струмейтис на 12-и май в Барселона, за да си направи реклама на неин гръб.

Самият Азис не коментира публично какво е провокирало гнева на бившата му приятелка. В скандала в светските среди се споменава името на Ивайла Бакалова.

"Нямам конфликт с Цеци Красимирова, но, да, няма да присъствам на сватбата ѝ. Всеки има свой живот и не поддържаме връзка. Само това мога кажа", сподели Ивайла Бакалова. Любопитна подробност е, че милионерът, за когото Цеци се омъжва, е бивш приятел на сестрата на Ивайла Бакалова - Божидара. Приятели на Красимирова подозират, че точно това стои в центъра на скандала.

 

"Божидара има златно сърце! Много е духовна! Прекрасно момиче! Останахме почти година заедно", казва в едно от малкото си интервюта Струмейтис. Именно тези думи вбесили манекенката. Тя не искала нищо да застрашава брака ѝ с милионера, още по-малко негови бивши приятелки.

Main Menu