Митьо Пищова в болница след бурен групов секс

23 Мар 2019 19:03

 

Див групов секс с две млади мацки прати Митьо Пищова в болница за пореден път. Ненаситният любител на интимните ласки е бил 10 дни в болница във Велико Търново, разбра репортер на "ШОУ". И въпреки че се е стреснал сериозно за живота си, признава пред свои приятели, че това няма да го откаже от секса.

Пищова не за първи път пати от страстни нощи с млади момичета. И не за първи път лежи в болница заради това.

"Докато правех секс с две млади мадами, много яки и готини, си натоварих сърцето и то излезе от ритъм. Уплаших се. Закараха ме в болницата. Имам документи за това, че съм се разболял по време на секс", споделя Пищова пред репортер на изданието. Пищова добави, че все пак си е взел бележка и вече ще пази здравето си, като се фокусира само върху ласките с една дама, а не няколко наведнъж.

Митьо Пищова е изписан от болницата и в момента е в Харманли, където организира поредния конкурс за красота. Митьо се е развихрил и е поканил 24 манекенки, които ще се борят за голямата награда.

 

Конкурсът ще се проведе от 8 до 13 април, а председател на журито ще бъде пловдивската легенда на ъндърграунда Ангел Личканов-Личкана, който понастоящем се занимава с легален бизнес. Личкана е потвърдил, че с Митьо Пищова са стари приятели и бизнесменът често помага финансово в организацията на конкурсите на стария си другар.

Main Menu