Колко време изчакват двойките за първата си съвместна почивка?

25 Мар 2019 19:55

Има ли по-добро свидетелство за сериозността на една връзка от снимка в социалните мрежи от първата съвместна почивка vista laught? Кога обаче партньорите решават, че е настъпил подходящият момент да заминат на почивка заедно? Отговор на този въпрос дава британско проучване, цитирано от в. "Дейли стар".

 

Допитването, направено по поръчка на компанията за ваканционни резервации Алфарумс, показва, че 39 процента от двойките изчакват над една година, преди да заминат на съвместна почивка.

По-дръзките 24 процента от наскоро обвързаните партньори се решават да почиват заедно още преди да е изминал третият месец от началото на романа им.


По отношение на продължителността на първата съвместна почивка, 35 процента от двойките смятат, че идеалното време за нея е между пет и седем дни. Около 27 процента от анкетираните са на мнение, че е най-добре партньорите да почиват насаме около 3-4 дни.

 

Според експертката Сара Луиз Райън първата почивка е показателен тест дали връзката ще бъде трайна.


"Добър начин да се разбере дали хората са попаднали на подходящ дългосрочен партньор/ка е да прекарат известно време насаме с него/нея, далече от обичайните всекидневие и обстоятелства. Така партньорите получават възможност да опознаят недостатъците си и да решат дали могат да ги приемат", казва Райън.

Main Menu