Ще се превърне ли Джени Суши в кошмара на Кубрат Пулев?

30 Мар 2019 08:57

В последните дни една дама, за която едва ли някой бе чувал преди това, се превърна в най-популярната репортерка в България. Става дума за Джени Ревало, известна като Джени Суши, репортерката, заради която Кубрат Пулев може да си навлече огромни главоболия.

Кобрата целуна Суши по време на интервюто ѝ с него след победата над Богдан Дину. Първоначално това изглеждаше като безобидна закачка, като дори самата Суши публикува снимка с българина.

 

Часове по-късно обаче нещата поеха в съвсем друга посока - Суши и нейната медия Vegas Sports Daily предприеха съдебни действия за сексуален тормоз в щата, който е най-чувствителен на тази тема.

Как ще завърши скандалът? Вчера временно беше отнет професионалният лиценз на Кубарт Пулева в щата Калифорния. Той ще трябва да се яви пред комисия на 14 май.

Не малко са мненията, че Суши е била посъветвана да използва ситуацията, за да добие допълнителна популярност, както и да извлече финансови дивиденти от случилото се.

Но коя е Джени Суши? Американката е родена на 14 юни 1976 г. и е част от отдел "Спорт и забавление" във Vegas Sports Daily, пише Gong.bg.

Страстта й обаче не е спортът. Джени е отдадена на любимото си суши, което се е превърнало и в неин бизнес. Тя притежава фирма за кетъринг, която осигурява "голо суши" на различни събития. Въпросното "блюдо" представлява ядене на суши от голи тела.

Самата Джени по-често е в ролята на организатор и на създател на човешките творения със суши, но не рядко и самата тя е влизала в ролята на модел, облечена само... по суши.

Main Menu