Как се целува всяка зодия?

05 Апр 2019 09:09

 

Вижте какви видове целувки допадат най-много на представителите на зодиакалните знаци и как може да впечатлите всяка зодия с уменията си.

Овен
Целувка по челото носи наслада на Овните. Докосването там ги възбужда, а този тип целувка показва, че наистина ви е грижа за тях.

Телец
Телците са страстни и обичат близостта. Те искат да са ви прегърнали, докато ви целуват, да усещат тялото ви в ръцете си. Харесват целувката "пеперуда" – когато се приближите до лицето на партньора, започнете да мигате и така се докосват неговите и вашите мигли.

Близнаци
Близнаците обичат сладките и мили целувки. Задължително трябва да усещат усмивката ви, докато се целувате. Близнаците винаги се усмихват и кикотят леко между целувките и шепнат нещо.

 

Рак
Най-голямо удоволствие им носи целувка под душа или в морето, тъй като са водни знаци и това ги възбужда.

Лъв
Старомодните и ретро целувки са им слабост, искат да се почувстват като в стар филм. Наклонете ги надолу, все едно танцувате и ги целунете бавно.

Дева
Девите са традиционалисти. Почитатели са на традиционната целувка с език, докато се прегръщате. Не се нуждаят от нищо повече, за да им е хубаво с вас.

Везни
Бърза и нежна целувка по бузата носи удоволствие на Везните. Това е мил жест, показва, че сте топли хора и че не гледате на тях само като на сексуален обект.

Скорпион
Милване, галене, страстна и дълбока целувка, която продължава поне няколко минути – това се харесва на Скорпиона. И не го интересува, че сте на публично място с много хора.

Стрелец
Трябва да са в обятията ви, да почувстват, че са целият ви свят. Стрелците също обичат страстните целувки, обожават и да ги целувате по врата.

Козирог
Козирозите са традиционалисти и много лоялни партньори. Харесват старите и мили жестове, наистина ще ги впечатлите, ако целунете ръката им или ако оставите те да целунат вашата.

Водолей
Те не понасят скуката, искат нещо уникално и разнообразно. Целунете ги по нестандартен начин, изиграйте някоя сцена от филм. Например, целувка на обратно, като тази от “Спайдърмен” и “Кварталът на богатите”.

Риби
Милите, крехки и нежни Риби много се радват на ескимоската целувка с нослета. Така показвате, че ги цените и уважавате и чувствата са истински.

Main Menu