Печат на тази страница

Любимата марка мотори на Джейсън Момоа представя 4 нови модела в София

08 Апр 2019 13:46

 

 

Моделът FXDR 114 от любимата марка мотоциклети на Джейсън Момоа – Harley-Davidson, ще бъде представен на Moto Expo 2019. FXDR 114 e от популярната линия Softail на американския мотоциклетен гигант, а холивудската звезда Джейсън Момоа, изиграл последно супергероя Аквамен, притежава няколко мотора именно от тази гама. Актьорът е и едно от лицата на Harley-Davidson.

Организаторите на Moto Expo 2019 ще сбъднат мечтата на един посетител, който ще има шанса в томбола да спечели мечтан скутер от Aprilla, Kymco, Peugeot, Honda, Piaggio, Suzuki или ваучер на стойност 5000 лв за покупката на мотоциклет, мотопед или аксесоар по избор от Triumph, Vespa и други . Между 10 и 14 април, в Асикс Арена всички почитатели на мотоциклетите ще могат да видят най-новото от света на високите скорости – 150 мотоциклета, от които 38 премиерни за България, ATV, машини за екстремни спортове и професионална екипировка.

В София ще пристигне и легендарният мотор на победителя в Moto GP Марк Маркес – Honda RC213V, чиято стойност е близо един милион лева. Специална платформа от Барселона, както и охранителни мерки ще бъдат организирани за превоза на определения за един от най-бързите мотори в своя клас.

На 13.04., между 14.00 и 17.00 ч., най-добрият наш пистов състезател Мартин Чой ще раздава автографи на щанда на BMW. Единственият българин, шампион в три дисциплини – мотокрос, супермото и писта, Ангел Караньотов ще бъде пък на щанда на Shell и на 10 и 13 април ще раздава автографи.

Повече информация можете да откриете на следния линк:

https://www.facebook.com/SofiaMotoShow/

Main Menu