65-годишна майка на 3 деца изуми света с чар и тяло

15 Апр 2019 08:21

 

Жена, която никой не се уморява да гледа. А е на 65 години. Кристи Бринкли е безспорният идеал за подражание. Дамата има в социалните мрежи над половин милион последователи. Но интересът към персоната ѝ не гасне. Стотици хиляди следят за новите ѝ снимки и не спират да ѝ се възхищават.

Кристи е родена в обикновено семейство в щата Мичигън на 2 февруари 1954 г., пише jenata.blitz.bg Родителите ѝ се развели, а майка ѝ се омъжила повторно за сценарист, чиято фамилия носи Кристи.

Тя получила добро образование и през 1973 г. заминала в Париж да учи изкуство. Там я забелязали като модел и тя бързо попаднала в модната агенция Elite.

 

Моделката се е омъжвала 4 пъти. В момента има гадже.

Някои си мислят, че тя изглежда така добре, защото се занимава само със себе си. Но грешат. Кристи има 3 деца, които е родила доста късно и са от различни бракове.

Тя родила най-голямата си дъщеря на 31 години, сина си на 41, а малката си дъщеря, която е буквално нейно копие - на 44. Малцина вярвали, че Кристи ще се възстанови след това раждане на 44 години. Но сгрешили. Кристи смайва с форми и до ден днешен.

 

В какво се крие тайната на нейната дългогодишна красота и привлекателност?

Някои предполагат, че решаваща е ролята на генетиката и майката природа, която е била щедра към Кристи. Но на снимки от различни години в социалните мрежи се вижда, че тя винаги е била във форма - слаба и стегната през целия си живот.

Тя не се занемарявала след ражданията и се е възстановявала леко след тях. Винаги се е занимавала със спорт, водела е активен начин на живот.

Родила е 3 деца. А както е известно бременността и раждането обновяват ораганизма. Лекарите са единодушни, че раждането на дете подмладява всички системи на организма.

Но още по-впечатляващо е, че Кристи още на 13 години спира да яде месо и става стриктна веганка. Сега вече веганският ѝ стаж надхвърля половин век и мнозина се питат дали това не е тайната на красотата ѝ. Освен това тя не яде десерти и захар. Междинните закуски заменя с плодове и ядки.

Самата Кристи сочи като ключ към младостта на кожата на лицето ежедневното използване на скрабове и пилинг за отстраняване на старата кожа. Тя твърди, че не ползва услугите на пластични хирурзи, но си е правила инжекции за красота. Това не е изненадващо, защото тя вече е на 65 г., но продължава да бъде публична личност.

Тя е съхранила естествената си красота, не е прекалила никъде, няма свръхестествени форми. Подмладила е лицето си с мярка. Виждат се бръчките около очите и на челото, но това е естествено и не притеснява модела. Даже е написала книга на тази тема - "Красотата извън времето".

Тя не се срамува да се показва на снимки по бански, защото на формите ѝ може да завиждат и млади момичета. Причината е, че тя отделя достатъчно време за спорт в достатъчно количество за възрастта ѝ.

 

Нейните тренировки:

Ежедневно йога - 30 - 60 минути;

Силови тренировки;

Екстремни видове спорт (ски, сноуборд);

С какво се занима днес тя?

Модел;

Актриса (Снимала се е в 5 филма и сериали);

Писател;

Илюстратор;

Фотограф;

Моделиер, дизайнер на облекло;

Певица.

Ръст 175 см, тегло 64 кг. Размер на бюста №3.

Истински пример за подражание е Кристи Бринкли!

Камилски дол

Main Menu